Eksklusiv Aston Martin motorcykel ryger under hammeren - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Eksklusiv Aston Martin motorcykel ryger under hammeren

Én af de i alt 88 producerede eksemplarer af AMB 001 PRO ryger snart under hammeren.
Steffen F. Olesen
15/03-2024 kl. 08:08

Når to producenter som Aston Martin og Brough Superior slår pjalterne sammen kan det vel næsten kun betegnes som en selvfølge, at afkommet er en sammensmeltning af eksklusivitet, stilrent design og mekanik fra absolut øverste hylde.

Det fik vi bekræftet for nogle siden, da vi til EICMA i Milano pludselig stod ansigt til ansigt med den ret vilde AMB 001, hvilket du kan se et kort glimt af via linket herunder, godt 25 minutter inde i videoen.

AMB 001 skulle produceres i et begrænset oplag på 100 eksemplarer, og oprindeligt have været lanceret officielt i 2020, men det blev forhindret af blandt andet en pandemi, som vist ikke kræver yderligere omtale.

Tidsplanen for levering kom således til at skride omkring to og et halvt år, men så kunne de der for længst havde forudbestilt et eksemplar trods alt glæde sig over, at ingeniørerne i mellemtiden havde trukket lidt flere ponyer ud af stalden.

Pro version bortauktioneres
Efter de 100 eksemplarer af AMB 001 var solgt, besluttede producenten sig for at sammenstykke en endnu vildere udgave med efternavnet PRO.
Den kan prale af 25% mere effekt end sin storesøster, hvorved den med sine 225 heste har et kraft/effekt-forhold på 1,28 hk/kg, hvilket angiveligt skulle være det samme som i en Formel 1 bil.

Du kan læse meget mere om AMB 001 PRO her.

Og nu kan du blive den heldige ejer af en AMB 001 PRO, hvis altså der er nogenlunde styr på økonomien. For den 7/4 ryger eksemplar nummer 8 ud af i alt 88 producerede enheder under hammeren i Suttleworth, England, hos Iconic Auctioneers, der betegner sig selv som værende eksperter i det exceptionelle. Og de forventer at hammerslaget falder ved mellem 150.000 og 200.000 britiske pund.

Du kan finde modellen på auktionssiden via linket her, men husk nu på, at der er tale om en banecykel, da det jo er PRO-versionen; så den kan ikke indregistreres, hvis man altså skulle være så fræk.
Og den tidligere ejer har faktisk ikke engang været kæk nok til at trille en tur på motorcyklen, som angiveligt har 0 kilometer på klokken, men dristede sig dog alligevel til at starte motoren for at høre, om alt snurrer som det skal.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start