BMW teaser for den ultimative globetrotter - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW teaser for den ultimative globetrotter

En eventyrlig udgave af BMW R 1300 GS forventes præsenteret om få dage.
Steffen F. Olesen
01/07-2024 kl. 09:47

I disse dage teaser BMW Motorrad for en model som i skrivende stund bliver afsløret om fire dage, og meget vel kunne være en R 1300 GS Adventure.

Billedet du ser over artiklen er publiceret på flere af producentens digitale platforme, og lægger ikke specielt meget skjul på hvilken model der tages udgangspunkt i den første dag i 2024-udgaven af BMW Motorrad Days, som løber fra d. 5. til d. 7. juli.

Den særprægede X-forlygte akkompagneret af teksten #SpiritOfGs er vel nærmest så tæt som muligt på en garanti for, at modellen på billedet er en BMW R 1300 GS. Og BMW skriver selv i opslaget nedenfor, at der er tale om en længe ventet verdenspræmiere af den ultimative globetrotter.

Det får stort set samtlige bidragsydere på rygtebørsen til at tro, at der er tale om en BMW R 1300 GS Adventure, og det er vel egentlig ikke et specielt dårligt gæt?

For som du måske har bemærket, så er modellen på billedet en hel del bredere set forfra, end den almindelige 1300 GS, hvilket tyder på at globetrotteren er udstyret med en større tank.
Hertil er der også tydeligt at se, at motorcyklen har fået motorbøjler og en højere vindskærm, hvilket jo også typisk peger i en eventyrlig retning.

Og hvis man oven i den opskrift smider, at der for nogen tid siden blev opsnappet dokumenter i Schweiz, som blandt andet fortalte om muligheden for BMW Motorrad’s nye Automated Shift Assistant på en motorcykel med en 1.300-motor, og oven i hatten afslørede at omtalte model vil veje omtrent 20 kilo mere end den almindelige 1300, så der er altså en hel del der lugter af, at BMW lader sløret for en R 1300 GS Adventure falde d. 5/7.

Men da der ikke er længere tid til, lader vi os i denne ombæring ikke rive med, og lader i stedet tålmodighed vinde over nysgerrighed.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start