BMW elsker boksere - Det samme gør BMW kunderne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW elsker boksere

Det samme gør BMW kunderne
Tommy Rønn
06/06-2014 kl. 12:00

Længe savnet model kommer måske tilbage. Tidligere havde BMW en sportstouring-udgave af deres bokser-maskine. Mange husker den tidligere så populære BMW R1100RS. Nu tyder alt på en sportslig hverdagsmaskine med bokser igen kommer tilbage på produktprogrammet fra BMW.

Alt tyder på en R1200RS, med den 125 hk stærke vandkølede bokser. Altså en maskine med lidt mere sport, og mindre vægt, end touringmaskinen R1200RT.

Spionerne har fanget dette billede af den formodentlig kommende BMW bokser sportstourer.

Et forsigtigt gæt er at vi kommer til at se den som nyhed på efterårets MC udstillinger. 

Del med en ven

0 personer snakker om “BMW elsker boksere

 1. Håber de får styr på div problemer SKU sur aT KØBE SÅ DYR EN MC DER IKKE ER FÆRDIG UDVIKLET

 2. MR jen jen når du er uddannet ingeniør og eller specialist inden for fremstilling og produktion af nye motorcykler, så kan du komme med spydige kommentarer indtil da så hold dem lige for dig selv ;).

 3. ^ Hvorfor skulle en uddannelse som ingeniør kvalificere mere end en slutbrugers erfaringer med dårlig kvalitet. Det må være enhver uheldige/uretfærdigt behandlet slutbrugers ret at svine ufærdige produkter efter behag.

  Som produktionsingeniør er det børelærdom at det svære ikke er at lave noget virker, men at lave det så det virker hver gang. Det sidste kræver utrættelig flueknepperi og modning – det er dyrt og tidskrævende og konflikter ofte med ønsket om at få nye produkter på markedet i en fart.
  Der er skrevet tusindvis af sider som peger i retning af at BMW burde bruge mere tid på produkt(ions)modning inden de producerer til salg.

 4. Det var vel en ide at så skrive hvilke problermer det drejer sig om, på evt model.
  problemet med dæmperen på r1200rt hvor stempel stangen kan knække af, er jo ikke nødvendigvis BMW,s konstruktører der er skyld i det, dæmperen er jo højst sandsynlig lavet af et støddæmperfirma der normalt kan den slags.
  den model der her er tale om er der jo stadig ikk nogen der har ervervet sig.
  de fleste bimmere kører jo også temmelig meget længere end de fleste riskogere, som bestemt heller ik er fejlfri.
  de tilbyder også et noget bredere program end mange af de andre mc mærker, fra 1 til 6 cyl motorer.

Skriv et svar

Giver børn en ny start