Batman på røven og 007 forsinket
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Batman på røven og 007 forsinket

Action helte på MC
CO
09/03-2020 kl. 05:00

Nej rolig nu, milliardæren, playboy'en og filantropen Bruce Wayne er ikke gået fallit, og agent 007 skal såmænd også nok nå frem, omend det bliver med ca, 7 måneders måneders forsinkelse.

De to helte er kendt for at overvinde alskens trængsler, og fremstår begge to som vanvittigt kompetente motorcyklister, når de flintrer henover biografens lærred på to hjul. Vi elsker actionfilm, hvor heltene brager af sted på motorcykler, men vi kan ikke lade være med at trække på smilebåndet af en video, som blev slået op på sociale medier i Februar måned.

Mange har nok været lidt skeptiske vedrørende Bamtman's… skal vi sige kreativt udformede?… motorcyklers køreegneskaber, og i videoen går alt vist heller ikke som planlagt, når det vi formoder er en stuntkører rent ud sagt ryger på røven.

Den lille ups'er skulle angiveligt være sket under optagelserne til den næste Batman film, og ingen flagermus skulle være kommet til skade i forbindelse med uheldet.

Vi gætter på at nedenstående scene ikke er med i den næste Batman film.

Ikke nok med at Batman ryger på røven på MC i kulissernes skygge, men vi kommer også til at vente lidt længere end forventet, på at se den hemmelige britiske agent og kvindebedårer Agent 007 give den gas på en Triumph i filmen No Time to Die, der efter den oprindelige plan skulle lande i biograferne i April måned 2020.

Den meget omtalte Corona virus har imidlertid sat en stopper for planen, og premieren på den 25. James Bond film i rækken er således udskudt til en gang i November måned 2020.

Filmens producere beretter således, at James Bond nok skal nå frem, men også at han desværre bliver lidt forsinket.

Vi må altså væbne os med lidt tålmodighed før vi kan se James Bond give den gas, og beskue de fulde akrobatiske øvelser vi allerede har fået en forsmag på… eller rettere se stuntmanden give den gas; for sædvanligvis pålidelige kilder informerer om, at Daniel Craig ikke selv står for ret meget af kørslen.

Der blev angiveligt udstedt et decideret forbud, som dikterede at filmstjernen nærmest ikke måtte køre på motorcyklen. Men den britiske tidligere professionelle pro-motorcycle enduro kører – Paul “Fast Eddy” Edmondson – med hele fire World Enduro Champion skalpe i bæltet, gør det nu også ganske glimrende.

Selvom Batman altså næppe er verdens bedste motorcyklist og Agent 007 er et smølehoved, glæder vi os nu alligevel til at se begge film.

Hav en rigtig god mandag.  

  

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start