2019 BMW S1000RR specifikationer lækket?
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2019 BMW S1000RR specifikationer lækket?

207hk, 113Nm og Shift Cam teknologi
CO
30/10-2018 kl. 23:00

Den nært forestående lancering af 2019 BMW S1000RR imødeses med spænding og store forventninger af et kæmpe globalt publikum. Der er ingen tvivl om at BMW S1000RR til 2019 får en gennemgribende både kosmetisk og teknisk overhaling, men inden du læser resten af artiklen herunder, så lad os lige holde fast i at det meste vi hidtil har hørt er baseret på rygter.

MagaCin bragte for kort tid siden en artikel med tilhørende teaser-video fra BMW, hvor man først ser teksten – “HEADS UP. ADRENALINE INCOMING” – hvorefter en diffus motorcykel på et splitsekund farer gennem billedet.

MagaCins redaktion bed først og fremmest mærke i motorlyden, ganske enkelt fordi rygterne vedrørende modsat roterende krumtap er usædvanligt vedholdende.

Vi har ved flere lejligheder konstateret at oplysninger som burde holdes skjult slipper ud. Eksempelvis når en importør, forhandler eller andet forbereder sin hjemmeside til en kommende begivenhed, og detaljer fra hjemmesiden ved et uheld kortvarigt bliver offentligt tilgængelig.

Det kunne også være tilfældet her, hvor skærmdumpet over artiklen som lige nu florerer på internettet angiveligt stammer fra BMW Motorrad UK. I øvrigt den samme hjemmeside som for ikke så længe siden, uforvarende og lidt for tidligt lækkede oplysninger om ny garantiordning hos BMW.

Billedet herover er noget uklart, men med brillerne finjusteret kan vi læse at motoren er en 999cc rækkefirer, med fire titanium ventiler pr. cylinder og BMW Shift Cam. Variabel ventilstyring i stil med det vi lige har set på den nye 1250 boxer… eller noget helt nyt og/eller andet??

Specs siger endvidere 207hk v. 13.500 omdr. og 113Nm v. 11.000 omdr.

Det slørede billede viser også standardudstyr som: BMW Motorrad Race ABS, ABS Pro, 4 riding modes (Rain, Road, Dynamic, Race), DTC, HSC (Hill Start Control), Shift Assist Pro, TFT Display, LED turn Signal, LED Headlight and Rearlight.


Et dygtigt kreeret stunt, eller uheldigt lækkede informationer?

Vi ved det ikke, men finder ud af det lige straks. På mandag træder vi forventningsfuldt gennem døren til motorcykeludstillingen EICMA i Milano, og MagaCin bringer naturligvis tørre facts og lækre billeder af alle de nye modeller hurtigst muligt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start