2012 Aprilia Caponord - Aprilia 1200cc eventyrer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2012 Aprilia Caponord

Den kommende rejseraket fra Aprilia
Tommy Rønn
04/03-2011 kl. 12:30

Gisningerne er mange efter de første såkandte spionfotos kom i omløb. Ingen ved om de var regulære spionfotos, eller om en “måske” kommende Aprilia 1200cc eventyrer bare var gættet af en tegner.

De trænede motorcykelspecialister, vil også undre sig over dette billede. Sidetaskerne er ikke ægte Aprilia, men tasker til Moto Guzzi Stelvio, leveret af 3. parts-leverandør. Fælgene er Aprilia RSV4 fælge, kåben er Ducati Multi Strada og udstødningen er Suzuki GSX-R.

Ikke underligt at dette billede består af et miks af komponenter. Det er nemlig produceret af en dygtig Photoshopper med sans for motorcykler. Billedet er så livagtigt så det kan snyde mange.

Det er Moto-Infos der har begået dette Photoshop mesterstykke, ud fra gårsdagens såkaldte Spyshots. Så er gårsdagens Spyshots ægte, og er kunstneren her på rette kurs og er det en Aprilia der er set, eller er det hele snyd. Ja spørgsmålene er mange.

Et er dog sikkert. Spyshots er noget fis som sjældent holder.

Del med en ven

0 personer snakker om “2012 Aprilia Caponord

  1. Photoshopper ja. Dygtig? Hmm, jeg synes ikke, at de sidetasker helt holder målene, med mindre, at det er blevet kotume, at montere 70 ltr tasker på cyklerne?

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start