Intermot: Her er de nye Ducati Scrambler-versioner
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Voldsomt fede Ducati Scramblers

Tre nye tjekkede Scramblere er klar til at indtage gaderne: Full Throttle, Café Racer og Desert Sled
Mathias B. Høj
02/10-2018 kl. 11:06

Scramblerne fra Ducati sælger som varmt brød og derfor giver det god mening at bage ekstra varmt brød…eller noget. Ducati har i hvert fald just fremvist tre nye versioner af deres populære Scramblere på Intermot – og de er godt nok gennemførte! De hedder henholdsvis Full Throttle, Café Racer og Desert Sled.

Alle er med kurve-ABS, så gadehjørnerne kan tages med god fart og ro i sindet samtidig.

Full Throttle er inspireret af Flat track scramblere. Farvetemaet er delt op i gul, sort og hvidt, mens bagenden er opdateret. Cyklen har et godt bredt styr og mini-mini-mini forskærm, som vist mest er der af kosmetiske grunde.

Desert Sled er iøjnefaldende med sit røde stel, sæde med farvet indsyning og egerhjul med sorte fælge. For at det hele ikke skal gå op i det visuelle, har Desert Sled også Off Road Riding Mode, som tillader at frakoble ABS'en, når der skal leges med sand og benzin. Kayaba-affjedringen er justerbar for yderligere tilpasning. For at motorcyklen ikke skal slå sig for meget i de vilde lege, er der monteret trådnet over forlygten, højt placerede skærme og en beskyttelsesplade til motoren.

Café Raceren udmærker sig bl.a. ved de nye 17' egerhjul og alu-spejle ved styrenderne. Men man skal ikke lade sig snyde af det klassiske udseende: Ducati lover bremsekraft som en sportsmaskine fra de radialt monterede forbremser. Retro'sk er også minikåben ved forlygten, nummerholderen, korte forskærm og de dobbelte udstødninger.

De tre nye Scrambler-versioner komplementerer den opdaterede Scrambler Icon, som også har fået en opdatering til 2019.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start