Video: Verdens hurtigste lokum, skur og indkøbsvogn
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Verdens hurtigste lokum, skur og indkøbsvogn

Kuriøse indslag fra Straightliners event
CO
26/09-2018 kl. 06:00

Der er gået en smule ræs i den her på MagaCin de seneste dage, men der er næppe noget mere forfriskende og oplivende en kedelig hverdags morgen, end en omgang adrenalinpumpet motoriseret action. I går kunne du her på MagaCin se kampfly, hurtige madkasser og den bindegale Kawasaki H2 i infight i det ultimative racerløb.

For få dage siden kunne du her på MagaCin læse om den vilde Suzuki Hayabusa der til daglig er udstyret med nummerplade, og som med 271,812 mph satte hastighedsrekord ved det nyligt afholdte Straightliners top speed event nær Elvington i Yorkshire.

Det ER da mega fedt at se video optaget fra førersædet, hvor man ser motorens kræfter udfolde sig og der tydeligvis jævnligt går hjulspin i den når der gives gas. Men ved Straightliners top speed event var der andre end motorcyklerne som gav den gas.

Ingen tvivl om at englænderne er fantasifulde entusiaster hvad angår motorcykler, men de er faktisk lige så skrupskøre når det kommer til andre motoriserede køretøjer.

Det fremgik tydeligt ved netop Straightliners event, hvor der var en del – skal vi sige – lidt alternative og anderledes kategorier.

Hvem andre end de skøre englændere kunne finde på at indlemme kategorier som eksempelvis Hurtigste Lokum, Hurtigste Indkøbsvogn eller hurtigste Skur.

Se billedet herunder af Tom Ellis 250cc gokart motoriserede toilet, der blev noteret for en hastighed på 70,545 mph -113,53 km/t. Nogen der sagde hurtigmås??


Måske mere spøjs, imponerende eller mærkeligt anderledes, er Matt McKeown som blev noteret for 91,55 mph – 147,34 km/t på sin indkøbsvogn med jetmotor. Tror da vistnok lige at indkøbene kunne blive overstået i en fart. Se videoen øverst i artiklen.


Og hvad skal man næsten sige, tænke og tro, når man erfarer at Kevin Nicks som ses på videoen herunder, slog et slag for motoriserede redskabsskure (som vi naturligvis alle har i baghaven) med en tophastighed på 104,2mph – 167,7 km/t.

Vi gad godt høre om Kevins plæneklipper lever op til ejermandens fine træskur,som efter sigende er verdens hurtigste.


Har du fået blod på tanden og overvejer at udfordre englænderne i en eller flere af disse kuriøse kategorier næste år, så kan du tilmelde dig her på Straightliners hjemmeside.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start