Video: Russisk stuntkører på bobslædebane
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Russisk stuntkører på bobslædebane

Rolig nu... bobslædebanen er isfri
CO
23/10-2018 kl. 14:30

Det varer formentlig ikke længe inden vinteren lægger sin kolde hånd over os, og motorcyklister i mange lande indstiller kørslen når der kommer frost og sne. Når man ser videoen herover, kunne man få den tanke at nogle udforsker alternative muligheder for vinterkørsel, men den profesionelle russiske stuntkører Denis Rybalko kaster sig i virkeligheden “bare” over endnu et skørt stunt.

Som det ses i indledningen, magter gutterne fra Stuntex som så mange andre rigtigt fin opvisning på plant underlag, men den følgende sekvens hvor en af rødderne fiser ned ad en bobslædebane, er ikke noget vi ser hver dag.

Heller ikke selv om kørslen forgik på et tidspunkt hvor banen var isfri.

Rybalko måtte køre to gennemløb på sin modificerede Kawasaki Ninja ZX6R, inden han nåede den planlagte tophastighed på 90km/t, hvilket er omkring 50km/t lavere end farten 4-mands bobslæderne suser afsted med når underlaget er is.

De mest uforfærdede og adrenalinhungrende vil måske mene at der ikke køres vildt hurtigt og med specielt dyb nedlægning, men indtrykket af fart hænger ikke altid lige godt ved på video.

Man kunne måske ønske sig at stuntkøreren brugte lidt mere plads op ad væggene i kurverne, men vurderet ud fra videoen er der ikke voldsomt meget plads. Mon ikke der skal køres med meget sikker hånd for at overleve projektet??

Pladsen er nok i virkeligheden ret begrænset

Her på redaktionen synes vi naturligvis også at det kunne være fedt hvis Rybalko havde givet endnu mere gas. Men skulle vi mod forventning modtage en invitation til at gøre det bedre, så bliver svaret et høfligt men bestemt nej tak. Dét er sgu alligevel en tand for mærkeligt.

MagaCin har efter kontakt med stunt-teamet fået lov til at dele videoen med vore læsere.

Se Stuntex videoen på youtube her, eller kig forbi Stuntex facebook profil for andre underholdende videoer. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start