Kør nu bare på den MC du har - MX på Baby Ninja
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Baby Ninja amok på crossbane

Nogle kører bare på den MC de har
Steffen Olesen
23/01-2019 kl. 15:58

Nogle har udover gademotorcyklen en crosser stående i garagen, så man en gang imellem kan slå hjernen fra og bare give den gas, uden tanke på om motorcyklen ryger i gulvet og tager skade.

Andre har en lidt anderledes tilgang til tingene, og kører simpelthen bare på den motorcykel de nu har, hvilket vi får demonstreret i videoen længere nede i artiklen.

Videoen er blandt andet postet på MXForos facebook side, og med mere end 785 tusinde visninger, kan man vist godt sige at den er gået hen og blevet viral.

Motorcyklen der lægger ryg til projektet er en Kawasaki Ninja 300, og vi tænker at Kawasaki's udviklingsafdeling nok ikke havde set den her komme.

Kawa'en er stort set standard

Det eneste drengene fra MXForos har gjort ved gademotorcyklen, er at afmontere udstødningens potte, og… ha, ha, haaa… måske højre sidespejl?

I videoen kan du også se at der ikke er monteret knopdæk, og vi tager sgu hatten af i respekt for den kompetente fører.

Nok ikke det Kawasaki havde tænkt med Baby Ninja'en

Et klart bevis på at det ikke nødvendigvis er motorcyklen der sætter begrænsningerne når der gås til stålet, og at man faktisk ikke behøver en speciel motorcykel til ethvert formål. Men det fedeste i videoen er nu alligevel de højlydte grin der præger projektet.

Drengene her er bare ude på fis og ballade, tage pis på borgermusikken, og at have det så sjovt som muligt. Det blev desværre kun til en enkelt omgang inden Baby Ninjaen og føreren blev bortvist.

Som den bane-ansvarlige mod videoens slutning siger.

Han er ikke bekymret for føreren af Baby Ninjaen, men derimod de andre kørere. Det er et nyt bane-layout, og han er nervøs for at nogle af de uerfarne kørere på banen skal komme til skade.

Du kan følge rødderne fra MXForos på deres Youtube kanal.

Cool nok, men se så ham her:

Det er sgu da cool nok når friske motorcyklister ser stort på fordomme, er bedøvende ligeglade med hvad andre mener, og med ukuelig optimisme kaster sig over opgaver andre ville ryste opgivende på hovedet af.

Husker du hollænderen Sjaak Lucassen som i årene 1995-1998 kørte 160.000 km på sin Honda Fireblade, og siden hen i årene 2001-2006 gennemførte en jordomrejse på sin Yamaha R1'er?

Her er “touring” R1'eren i Congo

Sjaak Lucassen's vilde projekter

Ca. en kvart million kilometer blev der tilbagelagt på Yamaha R1'eren, der af en journalist blev betegnet som værende “upassende af natur” til turens krævende etaper. Etaper som blandt de mere krævende discipliner bød på ørken og off-road kørsel, og hvor også dybe vandløb skulle forceres.

Sjaak Lucassen er født i 1961, men alderen sætter vist ingen begrænsning for hollænderens fremtidsplaner. Det næste store projekt er i følge Sjaak's hjemmeside en tur til nordpolen på motorcykel.

Hold dig opdateret på Sjaak's historie og fremtidige projekter på hollænderens hjemmeside.

Kør nu bare for fa'en

Fedt nok at nogen ser stort på hvilken motorcykel de har, og ganske enkelt bare kører… og det må man sgu sige at gutterne herover gør.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start