Video: Arabiske mc-betjente bliver flyvende
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Arabiske mc-betjente bliver flyvende

Dubais politi får Hover-Bike
CO
18/10-2018 kl. 09:07

De ansatte i Dubais politi er ikke uvante med at færdes standsmæssigt og/eller alternativt i trafikken.

Den velhavende by i Emiraterne er kendt for ekstravagante byggerier, er et trafikalt knudepunkt for flyruter, og oliemilliarder financierer en lang række opsigtsvækkende måder at spendere penge på. Flere tv udsendelser har dokumenteret hvorledes det kommer de ansatte ved det lokale politi til gode.

Etatens garage rummer de mest fantastiske køretøjer man kan købe for penge, og kunne velsagtens betegnes mere som et showroom end en egentlig politi-garage. De fleste genkender nok mærker som Bugatti, Aston Martin og Lamborghini.

Byens motorcykelbetjente er ikke uvante med at færdes på eksempelvis de skarpeste Ducati og Kawasaki H2 motorcykler, men den seneste tilføjelse til garagen kræver nok at “æggeskallerne” synker en enkelt gang inden de begiver sig ud på dagens patrulje.

The Hoverbike er bygget af det russisk ejede men Californisk baserede teknologi-firma Hoversurf. Hoverbike koster i omegnen af en halv million danske kroner, bevæger sig med en hastighed på ca. 65km/t, og kan holde sig i luften i ca. 20 minutter på en enkelt opladning.

Bemærk det manglende gitter omkring fartøjets propeller. Her er nok ikke brug for tåregas hvis en menneskemængde skal overtales til at flytte sig.

Der findes naturligvis andre fantastiske kreationer i motorcykelbetjentenes garage. Herunder en elektrisk motorcykel i sci-fi design med navstyring og remtræk. Modellen har en tophastighed på +200 km/t, og mon ikke accelerationen på sådan en svend er absolut bindegal.

Vi ved ikke hvilken social status Dubais motorcykelbetjente har i samfundet, men mon ikke de glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start