Video med fede detaljer om nye Triumph Rocket III R
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Alt om den nye Triumph Rocket III R

Modellen præsenteret i 10 min. lang video
CO
13/03-2020 kl. 08:15

Du har utvivlsomt allerede hørt og læst om, samt set en masse video med den nye Triumph Rocket III med den gigantiske 2,5 liter trecylindrede rækkemotor, som til 2020 har smidt 18 kg, og med 167 hestekræfter v. 6000 omdr yder 11% mere end forgængeren… og for lige at sætte tingene på plads flår asfalten op med et sønderrivende moment på ikke mindre end 221 Nm.

Blandt de utallige videoer med raketten, som vi fik det første glimt af i 2018 – har du måske endda også set videoen hvor modellen sætter rekord som hurtigste serieproducerede Triumph nogensinde – eller måske har du endda været så heldig at se det brutale bæst, som er mere end 40 kg lettere end forgængeren i virkeligheden ved en af forårets udstillinger af motorcykler.

Men det er ikke altid samtlige detaljer finder vej til artikler, og der kan godt være lidt trængsel på motorcykel udstillinger.

Derfor kan nogen sagtens stadig sidde inde med med en række ubesvarede spørgsmål vedrørende den nye Triumph Rocket III, men der er ingen grund til at fortvivle.

For nu rækker Triumph Motorcycles dig en hjælpende hånd med denne video, hvor Jamie gennemgår den nye Triumph Rocket III R.

Her fortæller værten på glimrende vis om en lang række detaljer, og du får samtidig lov til at se en del video med fede nærbilleder.

Når du har set videoen her, så burde du være ganske velforberedt, når du svinger forbi din lokale Triumph forhandlere for selv at besigtige årets moment monster.

For videoen er nemlig frigivet samtidig med, at modellen er landet i Danmark, så nu har du mulighed for at se modellen på nærmeste hold i ro og fred, og få din forhandler til at fortælle mere om motoren, justérbar affjedring, Brembo Stylema bremsecalipere forrest, hill hold, traction control, connectivity og meget, meget mere.  

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start