Det tog 5500 timer at bygge den tatoverede Recidivist
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Verdens første tatoverede Harley

Det tog 5500 timer at bygge Recidivist
CO
09/09-2019 kl. 05:30

Man tror man har set alt… indtil man ser noget fuldstændig forrygende absurd.

Få kan efterhånden være i tvivl om, at tatoveringer gennem en årræke har været et populært modefænomen. Men hvem fa'en finder på at bruge 3000 timer på at bygge en læderbetrukket custom bike, og derefter lægge 2500 timer i at tatovere den?

Det gør de polske custom byggere GOCGame Over Cycles -, der blev grundlagt i 2012, og er beliggende i det sydøstlige Polen i byen med det mundrette navn Rzeszów.

Recidivist har høstet en række anerkendelser

Udgangspunktet for den stærkt modificerede motorcykel er en 2014 Harley-Davidson Softtail, men det eneste der er bevaret fra den oprindelige model, er Twin Cam 96 cui motoren og den nederste del af stellet.

Tatoveringer er i manges bevidsthed nært forbundet med biker kulturen, og GOC's tatoverede custom bike med navnet Recidivist, har da også høstet en række anerkendelser i biker miljøet. Eksempelvis førstepladsen i “Most Unusual Class” ved Rat's Hole Custom Bike and Chopper Show, og en førsteplads i “PRO Class” ved H-D Museum Custom Bike Show.

Udover “farvelægningen” af læderbeklædningen, er Recidivist et sandt orgie i kreativitet, fantasi og opsigtsvækkende detaljer.

Forrygende detaljerrigdom

I videoen herunder ser du blandt andet detaljer som koblings og bremsegreb inspireret af såkaldte butterfly-knive, en minimal sissybar udformet som knojern der omslutter baglygten, suicide-shifterens gear-håndtag er et koben, de forreste bremsecalipere er udformet som håndjern, kickstarteren er udført som håndtaget til en detonator, selv dækkene monteret på 250 egerede fælge er tatoveret, og bemærk lige tatoveringsnålene der pulserer i udstødningen. 

Som du ser i videoen, er den imponerende liste over modifikationer og fede detaljer for lang til en fuld beskrivelse.

Kreationen er ganske vist oprindeligt fra 2014 – med tilføjelse af sidevogn i 2017 – men vi synes, at dem der endnu ikke har stiftet bekendtskab med modellen, også skal have lov til at savle over detaljerne, fantasien, kreativiteten og det blændende håndværk.

Motorcyklens navn Recidivist betyder tilbagefaldskriminalitet på dansk, vi håber det ikke er Game Over for GOC, og ser frem til næste gang gutterne fra GOC falder i, og bygger noget lige så vanvittigt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start