Skøn Moto Guzzi café racer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Skøn Moto Guzzi café racer

Forrygende SP1000 ombygning
CO
10/03-2010 kl. 09:37

Hvis man for 30 år siden var på udkig efter en kraftig motorcykel til at bringe sig fra én ende af kontinentet til den anden, så ville Moto Guzzi SP1000 være placeret meget nær toppen af ønskelisten.

SP 1000 var ikke den kønneste og mest sportslige model som blev produceret på Mandello del Lario fabrikken, men den havde en skudsikker luftkølet 948cc V-twin, kardantræk, og 60 langbenede italienske heste som rakte til mere end 180 km/t.

SP 1000 har altid stået lidt i skyggen af de mere sportslige Le Mans modeller, men Filippo Barbacane fra Officino RossoPuro har nu givet modellen et kraftigt skub ud i rampelyset.

Filippo har i løbet af fire måneder forvandlet den italienske sportstourer til en forrygende café racer, og har i den forbindelse opgraderet maskineriet.

Motorens topstykker er udskiftet med komponenter fra Le Mans 1000, og disse er forbundet med et specialfremstillet Officino RossoPuro udstødningssystem.

Den originale forgaffel har fået progressive fjedre monteret, og bagerst er der monteret justérbare dæmpere fra Mandello naboen Asatek.

Brembo bremsecalipere klemmer om specialfremstillede Officine RossoPuro bremseskiver, imens clips-on’s og fodhvilere er leveret af Tarozzi.

Det samlede indtryk er molto bella, en noget nær perfekt kombination af klassisk italiensk stil og diskrete moderne opdateringer.

Undertegnede har for mange år siden kørt den oprindelige Moto Guzzi SP1000, og det var ikke en udpræget sportslig oplevelse.

Men det ville være svært at takke nej til en tur på denne café racer.

Leder du efter en Café Racer? Klik her og se udvalget på 123mc.dk.

Del med en ven

0 personer snakker om “Skøn Moto Guzzi café racer

  1. Retro er godt, og Cafe Raceren her er et godt eksempel på, hvor smukt det er / kan blive 🙂 Dejligt at se rigtige motorcykler og ikke alt det dersens nymodens skrammel pakket ind i plastik.

  2. Retro er så pisse stilet!! Fedt de forskellige mærker begynder at satse på det!!!

Skriv et svar

Giver børn en ny start