Royal Enfield kikset? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Royal Enfield kikset?

McDeeb beviser ihvertfald at inderen kan gøres speciel
Tommy Rønn
01/04-2010 kl. 18:00

Den italienske ombygger Fabrizio “McDeeb” Di Bella har kastet sin kærlighed på de gammeldags indiske maskiner. Egentligt kommer Royal Enfielt fra England, men er blevet produceret i Indien de sidste mange år.

McDeeb ser ingen begrænsninger, kun muligheder, i de klassiske indere. Alle stilformer præsenteres, og selv performance-kits kan leveres. Hvor meget performance man kan hente fra 500cc til 612cc er nok begrænset, i den i forvejen sløve maskine. Men lidt har også ret.

McDeeb standser ikke ved ekstra kubikker. Kunden kan selv vælge om der ønskes venstre, eller højre gearskift, og om gearkassen skal have 4 eller 5 gear.

Priserne på maskinerne er mellem 78.000kr. og 100.000kr. uden afgift. I overkanten vil mange nok mene, men stilen er ihvertfalt helt i top.

Her ses Truxton, Clubman og Six-Days.

Del med en ven

0 personer snakker om “Royal Enfield kikset?

  1. Hmmm … med en Velocette Fishtail potte? Det blir' Velocettefans ikke glade for.

    Ellers en god idé at bygge dem om. Det er jo en forholdsvis billig cykel og for lidt lommepenge har man noget der er helt personligt.

  2. Fede maskiner, især Thruxton udgaven er flot og stilish, men da den standard smider 27 HK og har en topfart på 125 km/h, så vil den selv med lidt extra extra nok ikke være pengene værd, desværre. Ellers godt at se det retro der! Med eller uden slørhaler 🙂

  3. Kik forbi knutstorp 15-16/5 til classic race, der er en enfield med,der når op omkring 180 forenden af langsiden.

Skriv et svar

Giver børn en ny start