MagaCin's Husgvarna 650 Strada - sæsonstart 2018
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin tyvstarter sæsonen

MagaCin's Huqvarna sætter kurs mod mc-udstilling
CO
20/02-2018 kl. 10:00

 

Yeeeah… nu nærmer 1. Marts sig, og sæsonen 2018 slås i gang for flertallet af danske motorcyklister.

Forventningens glæde siges at være den største, men vi kunne ikke vente længere, gav klicheen et los i r*ven, tyvstartede og hev en af MagaCin's Husky'er af stalden. Selv om sneen er afløst af regn og temperaturerne stigende, er der endnu ikke greb nok i asfalten til inspireret kørsel på de krogede sogneveje, og kørsel på en sportslig mc med racerdæk ville nok blive en tvivlsom fornøjelse.

MagaCin's Husgvarna 650'er Strada beskoet med Heidenau K60 grovmønstrede dæk, og udstyret med i alt hvad hjertet begærer i komfort og touringudstyr fra Givi, SW Motech og Touratech, fik i dag fornøjelsen af at blive luftet.

Mudder

Superfedt at den officielle sæson endelig står på spring, og når nu Husky'en faktisk er udstyret med nær ubegrænset bagageplads (hele 265 liter)… tjah… hvorfor så ikke pakke muldyret og sætte kursen mod næste uges motorcykeludstilling i Lokomotivværkstedet ved København.

Det er det vi gør… og modellen ryger sgu med ind i hallen. Kigger du selv indenfor ved motorcykeludstillingen i Lokomotivværkstedet, så smut forbi MagaCin's stand, se Husky'en spækket med udstyr og få en sludder med rødderne fra MagaCin.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start