MagaCin rydder op i garagen - motorcykler sælges
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin rydder op i garagen

Flere motorcykler sælges
CO
16/11-2018 kl. 07:30

Så er tiden kommet til den store efterårsrengøring på MagaCin. Vi HAR fået skræmt nullermændene i krogene væk, vasket gardiner og hvad der ellers hører sig til, og nu er vi nået til oprydning i garagen.

Vi har et luksusproblem. MagaCin har gennem årene skrabet for mange motorcykler sammen i firma-flåden, og det er blevet problematisk at finde parkeringsplads til de motorcykler vi løbende tester. Vi har ærligt talt også dårligt tid til at motionere samtlige firmacykler, når vores egne private motorcykler samtidig skal tilgodeses.

MagaCin er af den holdning at motorcykler bør anvendes, så det er på høje tid at andre får lejlighed til at give et udpluk af vores motorcykler den fortjente opmærksomhed.

Derfor har den øverste ledelse besluttet sig for at afhænde 3 stk. meget forskellige motorcykler, der alle står indregistreret, køreklare og med nummerplade. 3 motorcykler der på hver sin måde udmærker sig individuelt.

Herover 1 stk. Hyosung GT650R som ganske vist er indregistreret første gang 9/6-2016, men som sørgeligt nok kun har tilbagelagt 2177km siden den fik nummerpladen monteret.

Udmærker sig ved at være en rigtig motorcykel til knallert-pris.!! – SOLGT! –

Herover 1 stk. Husqvarna 650 Strada, der i sin tid efter prisreduktion fra 100 af de lange til 75 stærke, blev revet ned af hylderne i rekordfart, og MagaCin har da også siden indregistreringen d. 27/2-2014 formået at spole 12317 km på tælleren. Vi har været utroligt glade for bekendtskabet, og beholder da også den ene af vores to Husky 650 i firmaflåden.

Udmærker sig ved at være så god at vi nøjes med at sælge den ene.

Læs mere om Husqvarna 650 her, og se salgsannoncen på 123.mc her.

Herover 1 stk Husqvarna WR 250, et forrygende totakts-bæst der i bund og grund oprindeligt var en moto-X konkurrence maskine, som producenten siden udstyrede med lygter, blinklys osv. til gadebrug.

Specialistens legetøj og absolut ikke for den uerfarne begynder.

De oprindelige specifikationer siger 112kg køreklar vægt til 52 hidsige totakts hestekræfter.

Men da det viste sig muligt at af gøre vildt vildere, blev Hidsig-Husky'en opgraderet til 293cc (på nummerpladenet opført som 250-300) og fik dermed 58,1 hestekræfter, og viste 108 kg køreklar vægt på køkkenvægten ved sidste kontrolvejning.

De oprindelige egerhjul i moto-X størrelse med knoldhopper-dæk monteret medfølger ved salg, men modellen står i øjeblikket konverteret til motard på 17″ fælge med gadedæk, samt den højeste udveksling på kæde/tandhjul der kunne opdrives.

Glem alt om el-start, komfortsæde, ABS og andre moderne forstyrrende mellemled… dette er vaskeægte upoleret rå køreoplevelse.

Udmærker sig ved at være absolut kompromisløs, den eneste ene og hamrende sjovt legetøj.

Læs mere om Husqvarna WR 250-300 her, og se salgsannoncen her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start