MagaCin på vej til EICMA
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin på vej til EICMA

Se 2019 nyhederne her på siden
CO
05/11-2018 kl. 07:00

Nu varer det ikke længe inden årets nyheds Mekka for motorcykelentusiaster verden over slår dørene op.

Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori, er den knap så mundrette men korrekte betegnelse for den årligt tilbagevendende gigantiske motorcykelmesse nær Milano i Italien.

Forkortelsen EICMA er lidt lettere at huske og udtale, og du har via utallige motorcykelrelaterede artikler set utallige henvisninger til EICMA.

I år foregår EICMA lige som tidligere i Fiera Milano, som er et af verdens største messecentre. Fiera Milano er beliggende nær byen Rho nordvest for Milano, og byder på faciliteter i imponerende skala. Komplekset er designet af arkitekten Nassimiliano Fuksas, og udstillerne har otte såkaldte pavilioner med totalt 345.000m2 indendørs udstillingsareal til rådighed plus 60.000m2 overdækket udendørsareal.

Et af verdens størst messecentre

Messecenteret ER stort, så MagaCins medarbejdere skal nok få slidt nogle skosåler når vi i morgen går på jagt efter oplysninger samt fede billeder og video af motorcykelbranchens 2019 nyheder.

I år finder motorcykeludstillingen til vores held sted i 8 haller beliggende ved siden af hinanden, hvor vi tidligere utallige gange har sjosket fra den ene ende til den anden… og der er LANGT fra hal 1 til hal 24.

I dette øjeblik er MagaCin på vej til Italien for at se alle de fede nye motorcykler, og bringer over de næste dage fortrinsvis stof fra EICMA 2018, så kig jævnligt indenfor for at holde dig opdateret på nyhedsfronten.

EICMA fylder i år 8 kæmpestore haller.

MagaCin har tidligere forsøgt sig med live streaming på hjemmesiden, men det er i øjeblikket voldsomt teknisk bøvlet og koster spidsen af en jetjager. Vi har med lidt større held forsøgt os med live video på MagaCins Facebook side, og kunne egentlig godt tænke os at dele nogle af oplevelserne med vores læsere via direkte video.

Wifi og mobildækningen er langtfra altid optimal på EICMA, men vi vil gøre vores bedste for at bringe indslag med live video via Facebook tirsdag d. 6 November – fra tidlig formiddag til dagens pressepræsentationer er afviklet.

Hold øje med siden her for dugfriske 2019 nyheder, og kig jævnligt indenfor fra i morgen formiddag på MagaCins Facebook side, for at se om det lykkes os at få hul igennem med live video.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start