BMW Alpha custom er en BMW K75 og bil sammensmeltning
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En helt unik kombination fra to verdener

BMW Alpha custom er en BMW K75 og bil sammensmeltning
Klaes Asaa
19/02-2017 kl. 12:19

Mark Atkinson havde fået en ide, og i samarbejde med en masse dygtige mennesker er skabningen Alpha kommet til verden. Han ville selv være designeren og havde en masse ideer i sit hoved, som blot skulle omsættes til virkeligheden. Det er lykkedes at få en køreklar bil/motorcykel i Mark’s helt eget design gjort færdig og den kan køre!

Ud fra en gammel BMW K75 der ikke kunne køre mere og en M10 BMW motor startede projektet kaldt ”Alpha”, en ide der fik sit brændstof fra Salt Lake Flats. Altså et konceptet med høj hastighed og lige ud kørsel, men det har egentlig ikke noget med Alpha projektet at gøre, for målet var ikke at køre på selt sletten.

BMW 328 Mille Miglia

Drømmen var at bruge hjertet fra en stil der lå tæt på den gamle BMW 328 Mille Miglia fra slut 30’erne, en ikonisk model der huskes den dag i dag. Den afgørende forskel lå i at det skulle være en kombination med bilmotor også skulle den have 2 hjul. Altså en tanke om at kombinere en motorcykel med en bilmotor, med et design der havde rødder i fortiden.

Alpha har derfor fået en front der har rødder i den gamle Mille Miglia, monteret med en BMW M10 motor (der er ombygget en del) og en bagende der er helt unik. Chaufføren nærmest ligger ned, når ”motorcyklen” skal køres. Balancen imellem den næsten rå bagende og den buede front giver et meget særpræget look. Det er uden tvivl en ener og ikke mindst en meget speciel sag.

Alpha kunne muligvis gøres lovlig til kørsel på landevejen, der er monteret med både lygter, blinklys og et horn på modellen. Men den er ikke top komfortabel at køre på, indrømmer Mark Atkinson, så Mark  forventer ikke at den kommer ud og køre ret meget. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start