Eksorbitant aluminiums orgie - Vanguard Roadster
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Eksorbitant aluminiums orgie

Vanguard Roadster
CO
08/12-2016 kl. 07:00

En debuterende amerikansk motorcykelproducent ved navn Vanguard træder ind på scenen, og lancerer d. 9.-11. December prototypen af sin første model af foreløbigt tre ved et arrangement på Javits Center – Manhattan i New York.

Vanguards CTO Edward Jacobs og CEO Francois-Xavier Terny ser ud til at have en fetich for ypperligt forarbejdet overdimensioneret aluminium, hvilket kommer til udtryk i modellen Vanguard Roadster.

Modellen er opbygget omkring en 117 cui (1917cc) modificeret S&S 56 graders V-twin, hvor den voluminøse enkeltarms bagsvinger er påboltet direkte bag motoren, som udgør en central strukturel enhed.

Eksorbitant brug af aluminium fremstår som det gennemgående tema, og understreges af detaljer som den massive bagerste svingarm, de enorme forgaffelbroer, den slanke sædeenhed og det massive pladebaghjul.

Motorcyklens overdel af ”stellet” er placeret direkte på motorens topstykker, og krones allerøverst af en cafe-racer inspireret 21 liters benzintank.

Vanguard Roadster vil efter al sandsynlighed ikke falde i alles smag, men ingen burde være i tvivl om at den er et orgie i kunstfærdigt udført håndværk af høj kvalitet.

Her er top klasse forarbejdnings-porno en masse.

Gennemse billedgalleriet og bemærk opmærksomheden rettet mod enhver detalje.

Perfekte samlinger, nydeligt fræsede emner, detaljer som bremse/koblings greb med integrerede væskebeholdere, skueglasset til knastaksel remtræk, og man kunne blive ved.

Sort Öhlins affjedring i begge ender, hvor bagdæmperen er indkapslet bag skueglas i bagsvinger-enheden som også huser kardantrækket, vidner sammen med forbremsernes Brembo calipere om at der ikke er sparet på udviklingsbudgettet.

Forundres man over fraværet af synlig udstødning, så skyldes naturligvis at den er skjult i konstruktionen.

Udsalgspris for den avantgarde tohjuler lander i nærheden af U$ 30.000 på det amerikanske marked, men billeder, ønsker og drømme er gratis.

Del med en ven

0 personer snakker om “Eksorbitant aluminiums orgie

  1. Interessant og vellykket designstudie, men når det kommer til boutique custom built American cruisers, giv mig en Confederate Hellcat. De er til gengæld mere end dobbelt så dyre, suk…

Skriv et svar

Giver børn en ny start