Ducati Pani-bindegal 1299 vil fremad - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati Pani-bindegal 1299 vil fremad

Testkører Alessandro Valia kører 1’55”3 på¨Mugello
CO
16/02-2015 kl. 08:00

Magacin’s udsendte har ved en tidligere lejlighed haft fornøjelsen af at prøvekøre første version af Ducati Panigale, og det var en oplevelse der satte sit helt eget specielle fingeraftryk.

Ducati Panigale har efterfølgende gennemgået en overhaling, så Panigale 1299 med 1285cc Superquadro motoren frejdigt smider 205 hestekræfter ved 10.500 snoninger, og et knusende moment på 144,6 Nm ved 8750 omdr.

Her må den uindviede formode at Panigalen er blevet en kende raskere end den foregående model, og Ducati’s officielle testkører Alessandro Valia har i den sammenhæng gjort sit for at overbevise omverdenen om fordelene ved den optimerede model.

For ikke så længe siden overgik Panigale Alessandro Valia’s forventninger ved at bringe testkøreren rundt på Mugello banen på 1’55”3, hvilket er ganske hæderligt for en testkører på en gademotorcykel monteret med sidespejle, blinklys og lygter, set i lyset af at MotoGP drengene på deres dedikerede prototype racere monteret med særskilt udviklede dæk kommer banen rundt på en smule over 1 minut og 47 sekunder når det går rigtig rask.

Mon der var der nogen af os PMS (Parked Motorcycle Syndrome) ramte mc-tosser som ville sige ja tak til at prøve vilddyret??

Del med en ven

0 personer snakker om “Ducati Pani-bindegal 1299 vil fremad

  1. "Parked Motorcycle Syndrome" eller ej… Det virker jo helt ustyrligt for vor breddegrad lige nu. – Melder historien noget om, hvilke dæk panikfartbassen havde monteret til det ræs??

Skriv et svar

Giver børn en ny start