2013 Ducati Diavel Strada - falder langt fra Ducati
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati – Hvorfor ?

Meget langt fra vanlig Ducati stil
Tommy Rønn
21/11-2012 kl. 10:15

Nyheden fra Ducati, nemlig deres Diavel Strada, falder meget langt fra Ducati stammen. Ducati har alle dage kunnet forbindes med det sportslige, eller sofistikkerede look. Sådan er Ducati Diavel Strada på ingen måde.

Principelt er Ducati Diavel Strada bare en standard Ducati Diavel, men modificeret så den ligner en choppet tourer. Det betyder monteret med tasker, ryglæn og tilbagelænet kørestilling.

Ducati imponerede os meget på Eicma, grundet deres nye Hypermotard og deres strada udgave af motarden, men denne Ducati Diavel Strada har vi meget svært ved at finde køberne til.

Ducati og touring-chopper er et mystisk concept i vores verden, men måske skal vi senere skamme os, når Ducati Diavel Strada sælger stort.   

Del med en ven

0 personer snakker om “Ducati – Hvorfor ?

 1. Ja jeg må sq. bekende min uenighed med Tommy Rønn her, da jeg synes det er en klar forbedring af designet i forhold til standard Diavel´en.
  Farven er ikke for fed, der kunne godt forbedres lidt.
  Jeg kunne godt se mig selv suse på touring diavel´en =o)

 2. Argh Tommy Rønn, Ducati blev da vist først, lidt sportslig med Mike Hailwood,
  og rigtig sportslig med 851.
  Så man kan vel sige, Ducati er ved at vende tilbage til rødderne.

 3. Nej man kan ikke sige at Ducati er ved at vende tilbage til rødderne. Ducatis sportslige ry går langt længere tilbage end 851 og "Mike Hailwood", tænk bare på 750/900 SS fra halvfjerdserne der var noget af det mest sportslige der kunne købes dengang. Før dem var der forøvrigt også en hel række af små sportslige éncylindrede maskiner der var noget af det mest sportslige i de små klasser.
  Men at Ducati laver en touring variant af deres Diavel kan jeg ikke se noget problem i. Det giver efter min opfattelse god mening, set i forhold til den kundegruppe Diavel'en i forvejen henvender sig til.

 4. Jeg må indrømme at den Diavel kunne jeg godt se mig selv på….den er da for fed.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start