Nu kan du besøg Honda's Collection Hall virtuelt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Besøg Honda Collection Hall virtuelt

Se klassikerne på 1. sal og racerne på 2.sal
CO
14/04-2020 kl. 09:30

På trods af global nedlukning, må vi stadig køre motorcykel i Danmark. Men længere rejser er nær umulige at foretage i disse tider, og derfor har Honda givet os mulighed for, at besøge Honda Collection Hall virtuelt. 

Øm i skulderen af at hilse

Vi der er helt pjattede med motorcykler, glæder os selvfølgelig helt vildt over, at vejret bliver bedre dag for dag. For i Danmark er det nemlig stadig tilladt at køre motorcykel med rekreative formål for øje, så vi har mulighed for at trille en tur i det gode vejr, og måske slå et sving forbi de danske motorcykelforhandlere som heldigvis holder åbent.

Både landets motorcykelforhandlere og online handelspladser som 123.mc.dk melder om stor interesse fra brugerne, Motorcykel Importør Foreningen bakker op om motorcyklisternes positive indstilling med kampagnen Hold Hjulene I Gang, og vi har med egne øjne konstateret, at det gør vi så sandelig også.

Efter den daglige køretur er skulderen godt øm efter utallige hilsner til de mange motorcyklister, der lige som os nyder det tidlige forår på to hjul. Men der er trods alt begrænsninger for udfoldelserne, da vi ikke må forsamles i større grupper, der er restriktioner for hvor langt vi må rejse, mange arrangementer er udsat eller helt aflyst og ikke alle attraktioner er åbne for besøgende.

Digitalt alternativ

Men så er det heldigt, at vi lever i en tidsalder, hvor mange i stedet tilbyder et digitalt alternativ. Det har vi blandt andet set eksempler på, når motorcykelproducenter præsenterer de nye modeller online, og når der køres virtuelt racerløb. Og nu er den japanske producent Honda på banen med yderligere et digitalt tiltag.

For nu kan du nemlig sidde komfortabelt bag computeren og rejse til Twin Ring Motegi, hvor du kan besøge Honda Collection Hall virtuelt, og se den fantastiske samling på mere end 350 biler og motorcykler.

To etager med fede motorcykler

Vi har været på besøg i Honda Collection Hall, og er ikke blege for at indrømme, at bilerne ikke fik den største opmærksomhed. Vi skyndte os nemlig op på 1. sal for at se på fortidens fine gademotorcykler, inden vi trampede videre op på 2. sal for at se de fede racere.

Under det virtuelle besøg er der mulighed for at se video med udvalgte modeller – Husk nu at trække i billedet, så du også får set de motorcykler der står parkeret ved siden af dig – men det viser sig at man også kan finde et meget større udvalg af videoer med samlingens modeller på Youtube. Søg på Honda Collection Hall.

Nååå… de er fine

En af modellerne på 1. sal sendte denne skribent en tur ned af mindernes boulevard, for der står nemlig en Honda CB400F Super Sport på første sal… og minsandten om ikke også den er rød. Akkurat lige som undertegnedes første gadelovlige motorcykel, der var en 76'er model indkøbt i 1981.

Fra hukommelsens arkiv en af tidens fedeste motorcykler – selvom erindringen måske er lidt farvet af ejerskabet – hvor udstødningens forrør elegant svingede sig ned foran 'silkemotoren', der ydede ikke mindre end forrygende 37 hestekræfter.

Modellen var sågar udstyret med kickstarter, og motoren kunne startes ved at aktivere kickstarteren med hånden. 

Blandt andre modeller der kan ses i samlingen, er vi også lige nødt til at nævne den sekscylindrede CBX. Dengang en økonomisk uopnåelig drøm for mange, og i dag finder du såmænd heller ikke et velholdt overlevende eksemplar på discounthylden. 

Et par eksempler på motorcykler der kan ses i samlingen af gademotorcykler, men husk nu også at besøge racer afdelingen på 2. etage.

God fornøjelse med dit besøg på Honda Collection Hall

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start