Hør den firecylindrede Baby-Ninja skrige på rullefelt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Baby-Ninja Dyno Run

Hør Kawasaki Ninja ZX-25R skrige inden den rammer omdrejningsbegrænseren
Steffen Olesen
19/04-2020 kl. 05:00

Jaarh… vi ved allesammen at det asiatiske marked forfordeles med en fed ny firecylindret 250cc Baby Ninja fra Kawasaki. Og vi har såmænd også set de første videoer i artiklen Kawasaki's hidsige lille satan her på MagaCin, hvor vi bemærkede at omdrejningstællerens røde felt starter ved 17.000 omdr.

Og jaarh… vi har også savlet over videoen med Kawasaki's hidsige lille satan i aktion, hvor vi så Kawasaki ZX25R blive fyret af på Jerez.

Og naarj… nu gider vi ikke høre mere om modellen, som vi europærere alligevel slet ikke må få, fordi den ikke kan lade være med at ryge og ikke kan godekendes i Europa, fordi skarnsungen ikke vil være politisk korrekt. Altså… medmindre du lige kan opstøve en lille underholdende video??

Tjah, du må selv vurdere om videoen her er underholdende nok, men vi kunne altså ikke stå for det herlige indslag, hvor Baby Ninja'en fastspændt på rullefelt får lov til at skrige af sine lungers fulde kraft, indtil omdrejningsbegrænseren sætter en stopper for morskaben.

Come on man… det lyder sgu da for fedt.

Så herfra skal der falde en opfordring til kloge hoveder. I må meget gerne snart må lægge hjernerne i blød i benzin og digte en løsning, så vi danskere også får mulighed for at sætte nummerplade på et eksemplar.

ASAP !

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start