2400ccm, 3 cyl. selvbygger radialmotor og motorcykel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Atypisk 360 grader motor

2400ccm, 3 cylindret selvbygger radialmotor og motorcykel
Klaes Asaa
06/01-2017 kl. 11:02

”Special projekt”, kan vist bedst beskrive Kevin DeShazer’s motorcykel. Bygget op fra bunden og stort set alt er selvproduceret. Selvsagt er der tale om en specialitet, og dermed også en motorcykel som i høj grad kan bruges til udstillinger. 

Selvom det ikke er blevet til nogen pokal ved en udstilling, så er motorcyklen stadig helt sin egen. Motoren har været styrende for hvordan resten af motorcyklen er bygget op. Før at få pokaler i skabet, så ville lidt ekstra krom, lak og nogle fede udstødningsrør nok være med til at trække op. 

En selvudtænkt motorkonstruktion, altså ingen hjælp fra andre, blot bygget ud af en ide og med hjælp fra noget godt værktøj og nogle maskiner. 

Serie nummeret er 1, og formentlig forbliver det også en ener. 100hk og 100Nm smider maskineriet, bygget fordi en stjerne 3’er ikke fandtes til en motorcykel. Vægten er ikke engang helt tosset, godt og vel 220kg, hvilket ikke er usædvanlig motorcykelvægt. 

Det er et friskt og fascinerende håndværk, der har taget en halv milliard timer at lave.

Motorcyklen startes ikke med en tændingsnøgle, men derimod ved at aktivere en række knapper i den rigtige rækkefølge. Først starter olipumpen, og først derefter starter motoren. Hvis olietrykket falder af en eller anden årsag, slukkes motoren med det samme, en god sikkerhed for holdbarheden. Lad os håbe at trykket kan vare længe nok til en fornuftig køretur. 

Om ikke andet, så er der tale om en meget særlig motorcykel.

Del med en ven

0 personer snakker om “Atypisk 360 grader motor

  1. Smukt håndværk, meeeeennnnn "der har taget en halv milliard timer at lave"…Kan det nu også passe!!!

  2. 500.000.000 timer = 57.000 år. Dvs. arbejdet begyndte, før hjulet var opfundet. Ej, hva'…?

Skriv et svar

Giver børn en ny start