Vilde tilbud på BMW G G310 R og GS ved Xpedit
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vilde sommertilbud på BMW G310 R og GS

Stærkt tilbud til pendlere og nybegyndere
Mathias B. Høj
11/06-2018 kl. 12:30

Med en sommerkampagne håber Xpedit på at få en større flok BMW G 310 R og G 310 GS til at skifte hænder. G 310 R kan fås fra 45.900 kr, mod en normalpris på 59.900 kr. Prisen er betinget af finansiering ved Xpedit, med ydelser ned til 449 kr om måneden.

Skal det være mere højbenet, er G 310 GS tilgængelig fra 52.900 kr, mod en normalpris på 66.290 kr. Igen forudsat købet finansieres gennem Xpedit.

Hvis du har penge nok på opsparingen til at købe kontant, tilbyder Xpedit en kampagnepakke, som følger med en af 310'erne, hvis den købes til normal pris. Pakken indeholder:

– XTEX Adventure jakke

– XTEX Adventure bukser

– XTEX handsker – frit valg

– BMW Allround støvler

– Schuberth C3 Pro hjelm – sort

– 4 års Tryghedsaftale

Så blev det pludselig billigere at køre BMW.

Del med en ven

0 personer snakker om “Vilde sommertilbud på BMW G310 R og GS

 1. Tilbuddet fra BMW er markedsført ulovligt. Det er lovpligtigt at man oplyser årlig omkostning i % det som man kalder ÅOP. Hvis man beregner denne finder man ud af at tilbuddet er vanvittigt dyrt. Det er beskæmmende at man som seriøs mc forhandler ikke overholder dansk markedsførings lovgivning og forsøger at tage forbrugerne ved næsen med skyhøje finansieringsomkostninger. Jeg har for flere dage siden henvendt mig til hhv. marketing ansvarlig som salgschef i Ølgod. Ingen har gidet besvare min henvendelse. Det er ikke bare for dårligt, det er direkte ulovligt ! Det samme gælder for modellen Nine T Pure.

 2. Samme oplevelse her. På MC-messen i Lokomotivværkstedet spurgte jeg sælgeren om ÅOP ved finansering af en F800, det kunne han ikke svare på men ville vende tilbage på mail eller mobil. Jeg venter stadig…

 3. Der må være nogle voldsomme finansieringsgebyrer da den nominelle rente er ok. Prisnedsættelsen er bare lavet om til et finansieringsgebyr, så det skjult er en mc der koster stort set det samme som før nedsættelsen. Prisen har bare et andet navn. For at dække over det voldsomme finansieringsgebyr vælger man at tilbyde betalingen af det over 10 år så det på papiret ikke synes så meget. 10 år er næppe standard i branchen ?

  123mc burde faktisk stoppe sådanne ulovlige annoncer. Lovlighed må være et minimum krav. Der er så mange annoncer for disse maskiner, at det næppe er til at overse.

 4. Hvis man nu klikker videre ind på den underliggende finansierings knap kan vi for sjov ændre betalingstiden til 3 måneder. Så får vi en finansierings omkostning på ca. 13.500,- + renter. Altså groft set kr. 50.000,- + din udbetaling på kr. ca. 10.000,- = altså ca. kr. 60.000,- Stort set den samme pris som før prisnedsættelsen. ÅOP hedder dog nu 221 %. Velbekomme.

 5. Mon det er en ny "smart" måde at hæve dækningsbidraget på- samme pris men meget lav afgift til staten, hmmmm

 6. BJLA: Præcis. Afgiften på en G310GS er faldet ca. 3.500kr, men xpedit hiver den besparelse ind selv.

 7. Det er nu ca. en uge siden jeg sendte vejledningen til Salgschefen i Ølgod. Ingen annoncer er ændret. Så vi kan hermed konstatere at XPEDIT FULDT BEVIDST overtræder markedsføringsloven og skider dine forbrugerrettigheder et langt stykke.

  Pinligt at 123mc er ligeglade.

 8. »Forbrugerne skal kunne stole på de tilbud, de møder, så de kan træffe beslutninger på et korrekt grundlag. Virksomhederne må ikke lokke forbrugerne med tilbud, som i realiteten ikke er tilbud,« siger Forbrugerombudsmand, Christina Toftegaard Nielsen.

Skriv et svar

Giver børn en ny start