Scoop - Aprilia Pegaso 650 Factory - 80.000 kr. Ny
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ugens Scoop

Ny motorcykel til brugt pris
Webmaster
09/02-2014 kl. 19:00

Normalt er ugens scoop en brugt motorcykel, men denne uges valg er funklende ny. Når en ny maskine kan købes til rigtig fornuftig pris fortjener den en plads blandt ugens scoop.

Kun 79.999 kr. for en fabriksny Aprilia Pegaso 650 Factory er en rigtig fornuftig pris. I følge vores viden findes også kun denne ene nye Pegaso 650 Factory i Danmark.

Factory versionen af Pegaso er lidt af lækkerbisken at få fat i. Den normale version kører fint, men denne version hvor meget er forfinet til det ypperligste, er rigtig attraktiv.

Motorcykeltypen, med højt styr og udlagt som eventyrer, er noget af det mest populære i denne tid, blandt danske motorcyklister. Og i netop den disciplin er Aprilia Pegaso 650 Factory mange af konkurrenterne overlegen. Det er nemlig således at flertallet kun benytter motorcykeltypen på asfalt, og da 650 Factory benytter 17″ forhjul, han den udstyres med tidens gode dæk. Mange maskiner i dette segment benytter 19″ forhjul, der er mindre egnet på asfalt, men bedre i tærren.

Motoren er den kendte 660 ccm version, der gennem tiden har bevist sig som driftssikker.

Eneste mangel på Aprilia Pegaso 650 Factory er ABS. Hvis dette kan undværes er dette en skøn motorcykel, til rigtig fornuftig pris.

Ugens scoop kan findes her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start