Overtro og skytsengle kender du måske noget til?
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Udfordret skytsengel

Overtro og skytsengle kender du måske noget til?
Klaes Asaa
13/02-2017 kl. 09:30

Turen på motorcykel er en følelse af at være i live, en frihed og en oplevelse af at være her lige nu. For sidder du og dagdrømmer og er ukoncentreret kan det blive rimeligt farligt. Du skal være der hele tiden, i din bevidsthed er du godt klar over at prisen kan være høj for uopmærksomhed. Motorcykel kørsel er her og nu og du er på, alt hvad du gør, har en konsekvens.

Det er helt almindeligt i motorcykel verdenen med ”overtro” eller hvad du nu ønsker at kalde det, men hvilken betydning har det? 

Det er klart at det er irrationelt, det er frygten for det ukendte. Mennesker har gennem hele deres udvikling haft mange forskellige grunde til frygt, helt tilbage til hulemanden. Måske er det fordi mange forbinder motorcykler med fare og frygt. Hos helt almindelige chauffører er overtro et naturligt og udbredt fænomen. De fleste holder det lidt for sig selv, men mange har nogle små ritualer der betyder en forskel. Så længe du ikke er overdrevet overtroisk er der vel ikke noget galt i det. 

Det handler om at bruge indersiden af knoppen, 2/3 af alle uheld på motorcykel er pilotens egne fejltagelser, så sørg for at din skytsengel er med dig på alle dine fantastiske motorcykelture og nyd dem. Kør aldrig hurtigere end din skytsengel kan følge med.

Om overtro og lykkebringende genstande er din vej til større tryghed er helt op til dig, men hvis det gør dig mere tryg og til en bedre pilot så er det vel helt perfekt. 

Se en sigende video om skytsengel her 

Lykkedyr, amulet, mønter og meget mere, en følelse af tryghed og ro, selv en 9dobbelt verdensmester i motorcykel ræs har en overtro, lige et øjeblik på hug foran motorcyklen gør en forskel. Min egen overtro er ikke så kompliceret, jeg er sikker på at der er andre der har mange flere ritualer og genstande der hjælper dem. Hvis du har nogen, del dem med os herunder.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start