Tiger-tilbud i September hos Steven's MC Shop - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tiger-tilbud i September hos Steven’s MC Shop

Gør et kup ved Steven's MC Shop i september måned.
Steffen F. Olesen
31/08-2023 kl. 09:39

For ikke så forfærdelig mange dage siden kunne vi her på MagaCin skrive, at Triumph’s store Tiger fremadrettet kan leveres med aktiv reducering af fjederforspænding, som lader den bagerste affjedring sænke sig op til 20mm når hastigheden er lav nok.

Det medfører i sagens natur at sædehøjden sænkes, hvorved førerens fødder får kortere afstand til underlaget, og det må alt andet lige for nogle være et kærkomment tiltag, da det at håndtere langbenede eventyrcykler ved lav hastighed godt kan virke som noget af en opgave.

Men har du læst MagaCin’s test af Triumph Tiger 1200 vil du også vide, at modellen til trods for lang affjedring og et stort forhjul, faktisk klarer udfordringerne på de danske landeveje ganske fint; omend den ikke ligefrem er en decideret svingæder.

Er nysgerrigheden vækket?
Skulle det være lykkedes Nicolaus at dele sin begejstring for modellen i ovenstående test i en sådan grad, at din nysgerrighed er blevet vækket, så kan du med fordel slå et smut forbi Steven’s MC Shop i Kastrup i september måned.
For her køres der nemlig kampagne på netop Tiger 1200 modellerne, hvor du kan spare op til 30.000 danske enkroner i forhold til normalprisen.

De nye Tiger-priser hos Steven indtil d. 30. september lyder som følger:
Tiger 1200 GT Pro | kr. 299.999,-
Tiger 1200 GT Explorer | kr. 315.999,-
Tiger 1200 Rally Pro | kr. 309.999,-
Tiger 1200 Rally Explorer | kr. 329.999,-

Ovenstående priser er inkl. et sæt tasker, og kender vi Steven ret, så er der altid både mulighed for en prøvekørsel, en kop varm og en snak om modellerne med enten ham selv eller det flinke personale.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start