Honda CBR 954 RR ombygget til det fedeste look
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Streetfigther CBR grrrr…

Honda CBR 954 RR ombygget til det fedeste look
Klaes Asaa
03/02-2017 kl. 11:48

Bagdækket er mega bredt, 280’er på en monobagsvinger, der giver indtryk af rå og sej. Hele CBR’ens udtryk er råt og flot gennemarbejdet. Med 154 vilde heste kan der lægges fra land og tiltrækkes en del

opmærksomhed nabolaget. Honda CBR 954 RR Fireblade er udgangspunktet for ombygningen af streetfighteren, og der er gjort noget ud af det, på den fede måde.

Cyklen er sammensat af dele fra forskellige cykler, og for at få det hele til at passe i sammen, er der fremstillet special dele. Blandt andet er der monteret 180’er dæk i forenden, og så skal der lige spredes lidt ben i forgaflen for at få plads. Blot en af de ting der kræver at hver enkelt del er tilpasset for at opnå resultatet som ses på billederne. 

Som i alle custom byggede cykler er der brugt mange timer i værkstedet før det færdige resultat kan vises frem og beundres. Typisk kan man uden at vide hvor mange overvejelser der er gjort, hvor svært det har været at skaffe bestemte dele, tænke at det kan ikke tage så lang tid, men sandheden er at nogle projekter tager år at gennemføre.

Det er et brutalt udtryk cyklen udstråler, de voldsomme dæk forbedrer nok ikke køreegenskaberne for Honda ‘en, men når det er sagt ser det monster godt ud. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start