Stramt budget? Så meget MC får du for 15.000 kr
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stramt budget? Så meget MC får du for 15.000 kr

Udvalget er stort, selvom budgettet er begrænset. Se hvad du får for 15.000 kr og derunder
Mathias B. Høj
03/12-2019 kl. 10:55

Ifølge Flyvevåbnet koster spidsen af en jetjager ca. 16.000 kr. Så hvis det er i overkanten af budgettet – og du egentlig også hellere vil have en motorcykel – har MagaCin set nærmere på, hvad du kan få af motorcykler for 15.000 kr – og derunder. Det behøver nemlig ikke være så dyrt at blive kørende – eller købe sig en motorcykel til vinterbrug.

Vi har ledt efter interessante maskiner i prisklassen 15.000 kr og derunder – og det er slet ikke dårligt. Her er nogle af de ekstra interessante maskiner. 

Når du vil tage genvejen gennem skoven og over marken

Yamaha DT 175'eren her har fået militær maling, så det er nemmere at camouflere sig for den sure lodsejer, hvis ejendomsret lige du har krænket. Og held og lykke med det, for totaktslyden og den blå røg gør, at man ikke er den mest anonyme trafikant. Men vil man egentlig også være det?

Værd at bemærke er også vægten på kun 100 kg! Det er der ikke mange som kan slå – heller ikke i dag. Der er også eftermonteret LED-lys. Så DT 175'eren er storbytrendy – men kan også klare det meste terræn den bliver udsat for. Yamaha DT 175'eren står til 13.000 kr.


Nåh, du vil køre hurtigt, uden at skulle betale en formue?

Du får bedre acceleration end en Tesla. I hvert fald de billigste Teslaer. Og det til en pris, lavere end døren på en Tesla. Yamaha FZR 600R her tager 3,6 sek. om at gå fra 0-100 km/t, har en opgivet topfart på 230 km/t, en effekt på 100 hk – og koster beskedne 14.900 kr. Og så er den sølvfarvet!

Klassikeren, som altid starter (næsten)

Hondas CB 500 er en levende klassiker. Så nem at køre, at den ofte sås som skolecykel og med en god driftsikkerhed. Undertegnede har selv haft én, som selv i den ledeste vinterkulde startede ved første forsøg. Modellen her ser godt ud i forhold til prisniveauet, og kan være en god begyndercykel eller måske køretøjet til vinteren? Ligesom ovenstående er den prissat til 14.900 kr.

Klassisk KTM

Du vil gerne have KTM, men det skal være en klassiker, fra før verden gik af lave og KTM blev helt orange og kantet i designet. Det får du med denne KTM 50 Mini Adventure, som er klinisk renset for WP-affjedring, kurve-ABS og traction control. Motoren er fra Sachs – men den har kickstart! Der er masser af patina – og to håndgear. Veteranen her er fra 1972 og vil koste dig 14.800 kr. Det samme som en nutidig knallert, men meget mere stilfuld.

Fartbøllen fra halvfemserne

Når du gerne vil ligne de fartbøller-racer-typer, som altid kørte for stærkt i halvfemserne – så vil det ikke koste dig mere end 15.000 kr! Denne Honda VFR 750 F er sort og gul på en dejlig ondskabsfuld måde. Maskinen er indregistreret i 1990 – dengang hvor det var socialt acceptabelt at gå med stonewash'ede cowboybukser og næsten runde briller. Og det er jo blevet igen, så derfor må VFR'en her også være noget af det mest trendy at køre rundt på.

Du får en maskine med 748 cc opgivet effekt til 101 hk til en pris som er let at huske, nemlig 15.000 kr.

Alle priser er indsamlet på den førende portal for køb og salg af motorcykler, 123mc. Du kan selv finde flere eksempler ved at angive top- og bundpris. God fornøjelse.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start