Start sæsonen med 50% rabat - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Start sæsonen med 50% rabat

Få 50% rabat på abonnement ved tilmelding senest søndag d. 6/3
Steffen F. Olesen
01/03-2022 kl. 04:00

Teksten du læser lige nu er skrevet tidligt mandag morgen i den allermørkeste del af Nordjylland, og når undertegnede kaster et blik ud af vinduet er det lidt svært at forestille sig, at starten på 2022 sæsonen er lige omkring hjørnet.
Frost, salt og motorcykler er ikke ligefrem ingredienser vi nyder i samme cocktail.
Men… Uanset hvordan vejrguderne skaber sig, så siger kalenderen altså, at sæsonen er skudt i gang, og det vil vi gerne fejre her på MagaCin.

Derfor får du – ved nyoprettelse senest d. 6/3-202250% rabat på første indbetaling på MagaCin abonnementer, så du kan få ubegrænset adgang til nyhedsarkivet der i skrivende stund rummer over 8.400 MC-relaterede artikler, mere end 600 tests og prøvekørsler, og en stribe fordele som blandt andet omfatter et eksklusivt forsikringstilbud (gælder abonnement på 3 og 6 måneder).

Til 2022 har vi en selvfølgelig en lang række tests på programmet, og flere af motorcyklerne blev allerede sidste år booket til test, så snart salten er væk fra vejene.
Test af hjelme, jakker, støvler, bukser, handsker, dragter og andet grej er naturligvis også på tegnebrættet, og vil du være helt sikker på ikke at gå glip af noget – hverken de seneste nyheder, tests eller sjove videoer – så kan du med fordel klikke på den lille klokke nede i højre hjørne af din skærm.
Så sørger vi nemlig for at holde dig opdateret via push beskeder.

Er du typen som helgarderer dig, eller bare gerne vil have et hurtigt overblik over dagens seneste emner, så kan du også følge MagaCin.dk på Facebook eller Instagram, hvor vi dagligt holder vores følgere opdateret med almindelige opslag og stories.

Del med en ven

En person snakker om “Start sæsonen med 50% rabat

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start