Slut med MC på tryk? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Slut med MC på tryk?

Er trykt motorcykel-læsning et fortidsminde?
Tommy Rønn
26/08-2010 kl. 17:30

Motorcykel-læsning på tryk er perfekt til toilettet eller som godnatlæsning i sengen. Der egner internettet sig kun dårligt. Desværre er det efterhånden næsten umuligt at opdrive trykte medier.

Da undertegnede her til eftermiddag besluttede at toilet-læsningen skulle udskiftes, viste dette sig nemmere tænkt end udført. Trods en bopæl midt i danmarks 2. største by.

Den blå avis i trykt version har nogen tid været usynlig i Århus. Midtbyens kiosker og supermarkeder omkring undertegnede, udleverer den ihvertfald ikke. Århus med 300.000 indbyggere er nok for lille et marked for Den blå avis.

Og det er  ikke kun i Århus den gemmer sig. Ejeren af Motorhjørnet fortalte en sjov historie, om at de havde sendt lærlingen efter Den blå avis. Efter 1,5 time var han endnu ikke retuneret, da han ikke kunne finde Den blå avis i Viborg.

Faglæsning måtte det da være muligt at finde, men også der opstod der problemer. Kioskerne og supermarkederne har bilblade på hylderne, ikke mange, men ingen motorcykelblade. Kravne var ikke store. Et tysk, engelsk eller dansk blad ville være tilfredsstillende.

Efter lang tids søgen stod der endelig et motorcykel magasin på hylden. Det var hos en 7-11, trods de tidligere 7-11 vi havde besøgt ikke havde den slags. Magasinet var svensk, bladet “allt om MC”, som er langt nede på listen blandt vores favoritter.

Altså ingen tyske, engelske eller danske i de århusianske kiosker.

Banegården i Århus har nogle få tyske og engelske magasiner, men den er nærmest utilgængelig om eftermiddagen grundet pendlerne.

Nu sidder vi så på toilettet og læser et kedeligt magasin på svensk. Lidt er jo bedre end intet.

Måske er vi gammeldags tænkende, men det er vi ligeglade med. Vi vil have vores motorcykelkultur tilbage på bladhylderne, for dette er en trist udvikling.

Del med en ven

0 personer snakker om “Slut med MC på tryk?

  1. Løsningen på dit bladproblem er et abonnement – så bliver lokumsbladet udskiftet hver måned.

    Der findes mange gode mc-magasiner, især på tysk og engelsk.

  2. Ironisk nok er det vel også sider som Magacin, der er med til at gøre MC-blade urentabel. Og med tablet-PC'ernes indtog, såsom iPaden, så kan man sagtens ligge i senge og læse et internetbaseret magasin, såsom… Magacin. Allerede nu burde Magacin måske overveje, om det kunne være en idé at lave et smartphone/tablet-PC-tilpasset layout også, som mange sites allerede har det.

    I de mange småpauser over dagen surfer jeg ofte rundt fra min iPhone, men Magacin er en af de sider, jeg undværer pga. formattet. Det kan sagtens lade sig gøre, men det er ikke elegant.

Skriv et svar

Giver børn en ny start