Sidste Chance..! Spar 50% - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sidste Chance..! Spar 50%

Spar 50% på første indbetaling - Gælder kun i efterårsferien.
Steffen F. Olesen
22/10-2022 kl. 05:55

En venlig påmindelse
Vi nærmer os en tid hvor producenterne løfter sløret for de resterende 2023-modeller, verdens største motorcykeludstilling er lige på trapperne, aftaler om tests af motorcykler samt udstyr så småt falder på plads, og daglige nyheder vælter ind på MagaCin.dk.
Og det ser ud til, at 2023 bliver et ret spændende år for passionerede motorcyklister, hvor den teknologiske udvikling først og fremmest sparker døren ind med et brag, men også et år hvor gamle kendinge bliver revideret.

Så vi vil lige minde dig om, at det er ved at være sidste chance for at gøre brug af efterårs-kampagnen.

Seks måneders ubegrænset adgang for kun 59 og en halv
Til og med d. 23. oktober kl. 23:59 får du 50% rabatalle abonnementstyper på MagaCin, som giver ubegrænset adgang til daglige nyheder, et arkiv der i skrivende stund overstiger 11.000 artikler, over 600 tests og prøvekørsler af motorcykler, omkring 100 tests af udstyr og eksklusiv billig MC-forsikring.
Og så forsvinder en del af reklamerne på siden også.

Læs mere om abonnementsfordele her

Rabatten gælder den første indbetaling, så tilmelder du dig et 6-måneders abonnement får du alt ovenstående for kun 59,50 danske kroner det første halve år, og vælger du tre måneder koster det dkr. 34,50.

MagaCin holder dig opdateret
På MagaCin stræber redaktionen efter at formidle de seneste nyheder til danske motorcykelinteresserede hurtigst muligt, i et forståeligt format i øjenhøjde.
Til den kommende sæson har vi selvfølgelig også en stribe MC-tests på programmet, hvor de første modeller allerede nu er booket til test så snart saltet er væk fra vejene, ligesom test af udstyr og andet grej naturligvis også er på tegnebrættet.

Vil du være helt sikker på ikke at gå glip af noget – hverken de seneste nyheder, tests eller sjove videoer – så kan du med fordel klikke på den lille klokke nede i højre hjørne af din skærm… Så sørger vi nemlig for at holde dig opdateret via push beskeder.

Er du typen som helgarderer dig, eller bare gerne vil have et hurtigt overblik over dagens seneste emner, så kan du også følge MagaCin.dk på Facebook eller Instagram, hvor vi på den ene eller anden måde dagligt holder vores følgere opdateret med almindelige opslag og stories.

OBS: Kampagnen slutter søndag d. 23/10-22 kl. 23:59

Del med en ven

En person snakker om “Sidste Chance..! Spar 50%

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start