Sæsonstart: Spar 50% på alle abonnementstyper - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sæsonstart: Spar 50% på alle abonnementstyper

Spar 50% på første indbetaling - Gælder t.o.m d. 7/3.
Steffen F. Olesen
01/03-2023 kl. 04:11

Så skete det…! Endelig kom dagen…!
Kalenderen skriver dags dato første marts, hvilket betyder officiel sæsonstart for landets motorcyklister. Men udover at være dagen hvor de som ikke har vinterdækning på gangeren trækker dyret af stalden, betyder det også, at en ordentlig skovlfuld aspiranter snart kan melde sig ind i fællesskabet.

Interessen for motorcyklisme synes at være stødt stigende herhjemme, og det vil vi gerne fejre her på MagaCin ved at slå halv skade ved første indbetaling for nye abonnenter.

Seks måneders ubegrænset adgang for kun 59 og en halv
Til og med d. 7. marts kl. 23:59 får du 50% rabatalle abonnementstyper på MagaCin, som giver ubegrænset adgang til daglige nyheder, et arkiv der i skrivende stund overstiger 12.000 artikler, over 600 tests og prøvekørsler af motorcykler og mere end 100 tests af udstyr.

Hertil er der for abonnementstyperne 3 og 6 måneder eksempelvis mulighed for at tilgå en eksklusiv MC-forsikring og så forsvinder en del af reklamerne på siden også.

Læs mere om abonnementsfordele her

Rabatten gælder ved første indbetaling, så tilmelder du dig et 6-måneders abonnement får du alt ovenstående for kun 59,50 danske kroner det første halve år, og vælger du tre måneder koster det dkr. 34,50.

MagaCin holder dig opdateret
På MagaCin stræber redaktionen efter at formidle de seneste nyheder til danske motorcykelinteresserede hurtigst muligt, i et forståeligt format i øjenhøjde.
Til den kommende sæson har vi selvfølgelig også en stribe MC-tests på programmet, hvor de første modeller allerede nu er booket til test så snart saltet er væk fra vejene, ligesom test af udstyr og andet grej naturligvis også er på tegnebrættet.

Vil du være helt sikker på ikke at gå glip af noget – hverken de seneste nyheder, tests eller sjove videoer – så kan du med fordel klikke på den lille klokke nede i højre hjørne af din skærm… Så sørger vi nemlig for at holde dig opdateret via push beskeder.

Er du typen som helgarderer dig, eller bare gerne vil have et hurtigt overblik over dagens seneste emner, så kan du også følge MagaCin.dk på Facebook eller Instagram, hvor vi på den ene eller anden dagligt holder vores følgere opdateret.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start