Udbud af motorcykler nu mindre end efterspørgsel i DK
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sælgers marked

Udbud af motorcykler nu mindre end efterspørgsel
Webmaster
28/09-2015 kl. 13:30

I en pressetekst melder 123mc.dk om nye tider i Danmark. For første gang i markedspladsens historie er udbud nu mindre end efterspørgsel efter brugte motorcykler i Danmark. Der sælges altså flere motorcykler end der udbydes.

123mc skriver at trods mange nye annonceoprettelser, falder mængden af privat udbudte motorcykler p.t., hvilket aldrig tidligere er sket på 123mc.dk. Da mange annoncer fjernes inden annonceudløb, må det formodes at fjernede annoncer skyldes salg.

Som vi på MagaCin ser dette nye fænomen, så skyldes det øgede brugtsalg at sælgere er blevet mere realistiske omkring deres ønskede salgspris. Man skal ikke mange måneder tilbage, før flere sælgere troede deres motorcykel var beklædt med bladguld, og prissatte den derefter, men de helt urealistiske salgspriser er altså på retur.

Desværre betyder ovenstående nye problemer for salget, da større salg end udbud på sigt vil betyde mangel på brugte motorcykel på markedspladsen 123mc.dk. Specielt nyere brugte (1-10 år) er populære søgsvarer blandt køberne p.t.

Del med en ven

0 personer snakker om “Sælgers marked

  1. Ingen grund til bekymring.
    Det er således at vi er på vej ind i oktober måned og det betyder at mange private sletter deres annonce for så at oprette den igen til foråret.

  2. Lyder ikke plausibelt private sletter deres betalte annonce før udløb grundet årstiden. Sletning af ikke udløbne annoncer sker vel kun grundet salg eller fortrydelse. Og der er netop sletning af annoncer før udløb der opleves p.t.

Skriv et svar

Giver børn en ny start