Bliv ikke snydt med salget - Få mest mulig for din MC
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sælg din MC bedst mulig

Mange sælger deres motorcykler for billig
Webmaster
19/10-2015 kl. 21:00

Skal motorcyklen sælges hurtigst mulig, er den bedste løsning salg til forhandler. Mange forhandlere har økonomien til øjeblikkelig køb, hvorfor forhandlersalg er den metode der hurtigst veksler en motorcykel til rede penge.

Mens salg til private kan tage uger og måneder, kan salg til forhandler altså klares på få dage.

Desværre er salg til forhandler en voldsom tidskrævende process, hvis bedste salgspris skal opnås. Ingen ved hvilken forhandler der vil tilbyde den bedste pris for motorcyklen der skal sælges, hvorfor privat-salg til forhandler kræver en tur rundt til alle landets ca. 300 motorcykel-forhandlere. En sådan forhandler rundtur vil være en nærmest uoverskuelig opgave, og desuden koste mange penge. Derfor vælger de fleste sælgere den lette løsning, hvor 1-2 forhandlere kontaktes, og bedste pris fra de to accepteres.

Der findes også en let løsning til hurtig salg til bedste pris fra de danske forhandlere. På 123 Turbosalg kan alle landets ca. 300 motorcykel-forhandlere kontaktes, og motorcyklen kan fremvises til alle forhandlerne på få minutter. Det betyder man som sælger garanteres den bedste salgspris fra de danske forhandlere, da forhandlerne byder på motorcyklen, og sælger oplyses om bedste pris. Den forhandler i landet der vil betale mest for motorcyklen, får altså handlen, hvilket betyder bedste handel for sælger. Altså garanti for bedste pris.

Et sådan 123 Turbosalg tager kun 3 hverdage. Det betyder at sælger efter 3 hverdage har vekslet motorcykel til kontanter.

Bedst af alt. 123 Turbosalg arbejder efter konceptet, solgt eller gratis. Sælger bestemmer selv mindstepris og vælger selv om prisen der bydes fra forhandlerne skal accepteres. Så bliver motorcykel-salg næppe hurtigere og mere trygt i Danmark.

Del med en ven

0 personer snakker om “Sælg din MC bedst mulig

  1. Fik 10 visninger på min turbo-annonce, ud af 300 mulige. Hvor mange salg sker der på den måde?

  2. 300 + 10. De danske forhandlere får alle turbo annoncer ind via email. Altså har 10 været inde og byde eller overveje bud efter modtaget annonce. Men 10 lyder også af meget lidt. Det undrer. Det er forhandlere der byder så måske har mindstepris været for høj eller varen ikke en motorcykel forhandlerne mener er af en standard de ønsker i deres butik.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start