Sådan sælger du din MC hurtig - Turbosalg 123mc.dk
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sådan sælger du din MC hurtig

Flere og flere vælger hurtig salg for at frigøre midler når efteråret rammes
Webmaster
16/09-2017 kl. 22:00

De seneste uger har 123mc.dk oplevet et skred i salget af brugte motorcykler. Mens flertallet benytter normalt salg af motorcykel på handelsportalen 123mc.dk gennem forår og sommer, vælger mange i efteråret at benytte det såkaldte turbosalg.

Turbosalg har den fordel at motorcyklen er solgt på kun 3 dage. Turbosalg har så den bagdel at salgsprisen typisk er lidt mindre end salgsprisen ved normalt salg, da Turbosalg er forbeholdt forhandlerkøb. Forhandlerne giver selvsagt mindre for en motorcykel end private, da de skal bruge midler på klargøring, garanti ved videresalg, og forhandlerne skal naturligvis generere en fortjeneste.

Det er ikke svært at forstå at så mange vælger Turbosalg på denne årstid. Flere ønsker at frigøre midler gennem det kolde halvår, og da Turbosalg betyder solgt eller gratis på kort tid, og sælger selv vælger om de indkomne bud fra forhandlere accepteres, er dette en win-win mulighed for sælger, uden faldgrupper.

Benyttes Turbosalg sendes information om den pågældende motorcykel ud til alle Danmarks motorcykel-forhandlere, som derefter byder på motorcyklen i 3 dage. Det bedste bud bliver derefter sendt til sælger, som så vælger om prisen accepteres eller ikke. Takkes nej tak til prisen, er salgsforsøget gratis. Så behøver sælger ikke køre rundt til 200 danske forhandlere for at få det bedste bud. Den opgave klarer Turbosalg.

Skal du sælge motorcykel, kan du også prøve Turbosalg her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start