Ventetiden har været lang, nu er den endelig forbi
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så er det nu

Ventetiden har været lang, nu er den endelig forbi
Klaes Asaa
28/02-2017 kl. 09:42

Det er hvad tusindvis af motorcyklister tænker på lige nu. For det er allerede fra i morgen at sæson 2017 går i gang. Mon ikke der nogle ildsjæle der bevæger sig ud på de knap så varme og en del fugtige veje på trods af et knap så godt vejr.

Kigger vi krystalkuglen for marts måned på Accu-Weather, der tilbyder en vejrprognose for blandt andet hele den kommende måned, bliver længslen efter sol og varme ikke indfriet lige med det samme. Selvfølgelig kan motorcyklen komme ud af sit hi og luftes, men de fleste foretrækker to cifrede temperaturer førend kørelysten for alvor sætter ind.

Påklædningen gør  hele forskellen, varmt tøj eller skiundertøj under kørebeklædningen og ikke mindst lidt varme i håndtagene gør underværker. Man behøver slet ikke være hårdkogt for at komme ud og køre, når bare tøjet passer til årstiden.

Så længe der stadig er nattefrost saltes der på vejene, det er nok en af de ting de færreste mcister vil udsætte deres plejede og pudsede ”bike” for. Men der er ”heldigvis” en del regn i sigte i den kommende tid, så alt den fjendtlige salt kan blive skyllet godt og grundigt ud af asfalten rundt omkring i det ganske land.

Selvom cyklen skulle få noget af det der foruroligende alt metalædende salt på sig, kan det heldigvis vaskes af igen, og det er uden tvivl vigtigt at få gjort lige efter en køretur på denne tid af året. Vask grundigt så saltbæstet ikke gemmer sig i kroge og hjørne, for at æde din motorcykel.

Der er ingen tvivl om at når blot asfalten er tør, og det meste af salten er regnet af vejbanerne, så ser vi igen mange motorcyklister på asfalten. For dælen det bliver godt at komme ud igen.

Det bliver en mega god sæson i 2017.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start