Så er der procenter med MagaCin og 123 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så er der procenter med MagaCin og 123

Så er det første medlemstilbud oprettet
Tommy Rønn
05/09-2010 kl. 19:30

Vores side med medlemstilbud er nu oprettet. Det første tilbud vi har implementeret er McShopAmok.dk som tilbyder vores brugere 10% på køb hos deres webshop.

Ydermere er MC-Travel kommet til. De tilbyder 5% rabat på alle deres rejser, hvilket kan give rabat på flere tusinde kroner på en rejse.

Det eneste der kræves af brugeren, er en gyldig medlemsprofil på vores sider, samt at man abonnerer på vores nyhedsbreve.

Flere tilbud til vores brugere følger snarest.

Del med en ven

0 personer snakker om “Så er der procenter med MagaCin og 123

 1. ???

  Konceptet med at give folk 10% rabat kvit og frit er totalt dødfødt?

  DET lyder sku mystisk at det er dødfødt.

  Og den mest underlige kommentar jeg har læst herinde.

 2. Helt dødfødt kan det vel heller ikke være. For jeg har allerede en bruger herinde, så jeg er allerede meldt til ordningen.

 3. Jamen hurah for det Helle T så er du jo allerede næsten millionær, men måske bliver det du ikke helt alligevel, fordi kunder som jeg ikke vil betale et gebyr for at være VIP kunde eller rabatkunde hos dig. Jeg ved ikke en gang hvad det er for nogen varer du sælger, men det er helt sikkert at de kan fås til samme "10 %" pris et eller andet sted på nettet, så der vil jeg så købe dem. Og jeg har endnu aldrig set nogen af de der "vi gør forskel på vores kunder" koncepter som holdt.

 4. Jeg sælger ikke noget så du kan desværre ikke være kunde hos mig, ligemeget om du vil give et gebyr eller ej.

  Synes stadig du skriver nogen underlige ting.

 5. Endnu et påfund fra c.reinhardt, men det er selvfølgelig også ham der ejer denne side.

 6. Tror nu nærmere det er BMW der ejer siden. Sjælndent har man så store BMW ælskere, måske lige bortset fra tyske motorad. Tourings nyt er nok de mest Suzuki liderlige, og det vil undre om de ikke får lidt fra den kant. Og bike slikker konstant Ducati i bagen. De er sgu købt allesammen…

Skriv et svar

Giver børn en ny start