Revolution i motorcykelsalg. Facebook, Google og 123
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Revolution i motorcykelsalg

Overvejer du salg af motorcykel bør du læse med her
Webmaster
31/01-2018 kl. 00:00

Kun få er i tvivl om 123mc.dk er en markedsplads for motorcykler, og den mest besøgte handelplads for MC i Danmark. Men alt kan forbedres, også salgsmulighederne på 123mc.dk.

Et helt nyt setup med Facebook og Google øger nu salgs-mulighederne betragtelig på markedspladsen 123mc.dk.

Konceptet er simpelt. Alle motorcykel- annoncer oprettet på 123mc.dk som de såkaldte fremhævede annoncer, vises nu også på Facebook samt Google som det der kaldes re-targeting annoncer.

Re-targeting betyder i alt sin enkelthed at annoncerne forfølger brugerne på internettet, uanset hvor en bruger bevæger sig hen på det store internet.

Eksempel. Placerer du en Honda CBR600F til salg på 123mc.dk som fremhævet annonce, vil denne annonce finde danskere der har vist interesse på internettet for køb af en Honda CBR600F. Uanset på hvilke sider interessen er vist, og uanset hvilke sider der efterfølgende besøges af interessenten.

Nu kan potentielle købere af din maskine, hvis altså du vil sælge, blive præsenteret for din annonce når de Facebooker eller f.eks går en tur på den lokale elektroniske avis.

Du kender det selv. Har du kigget på et fjersyn på internettet, bliver du efterfølgende forfulgt af tilsvarende fjernsyn fra diverse udbydere. En sådan forfølger bliver din salgsannonce på 123mc.dk og i fremtiden, hvis du vælger fremhævet annonce.

Og nej. Det koster ikke ekstra, men er en del af pakken.

Del med en ven

0 personer snakker om “Revolution i motorcykelsalg

  1. Usmageligt at man ikke selv har bestemmelse over hvad der dukker op på ens egen computer. Stop for reklamer men ikke selv har tilvalgt !!

  2. Ja, cookie-baseret markedsføring er noget fanden har skabt. Og det benyttes gerne til at hæve priserne på de produkter man har interesse i. Prøv f.eks. at søge efter flybilletter og læg mærke til, hvordan prisen stiger på samme afgange indenfor få minutter i takt med man søger. Her kan det betale sig at benytte Chrome i Inkognito eller anvende anden enhed til at foretage købet. Det burde forbydes!

  3. Da jeg synes Magacin efterhånden har udvandet sig selv, er køb og salg delen den eneste årsag til at jeg kommer forbi hjemmesiden. Skal den del nu ødelægges af misforstået markedsføring synes jeg det er lidt trist, og bestemt ikke noget at prale af som nævnt af @BMW650.
    Skal gerne både have solgt og købt motorcykel inden sæson, det må så ske ad andre kanaler.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start