MC Køb og salg: Privat køb er alt for dyrt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Privat køb alt for dyrt

Vanvittigt lave nypriser er dagens standard
Tommy Rønn
27/02-2012 kl. 09:30

Et par eksempler er en funklende ny Yamaha R6 for 119.995 kr. eller en flot Kawasaki ZX6R direkte fra kassen for 124.995 kr. Det er priser næsten så lave som de private udbudspriser, på brugte maskiner. At de nye ydermere tilbyder lang garanti gør privatsalget helt uinteressant.

Også blandt brugte er det svært at anbefale brugtkøb. Efter nogle forhandlere nu tilbyder 2 års fuld garanti på brugte maskiner, skal de privat udbudte maskiner meget ned i pris før de bliver interessante.

Som tiden er nu er forhandlerkøb næsten altid det bedste valg. Med mindre en privat udbudt maskine kan presses 20-25% under forhandlernes priser.

Del med en ven

0 personer snakker om “Privat køb alt for dyrt

  1. jah .. man ska se sig godt for ved brugt køb.. kende prisen på nyt.. der hvor man kan vinde ved brugt /privat køb, er på mc er. der personificeret som Tommy så smukt prøver at sige flere gange i seneste tv show 🙂 ekstra udstyr (gejl) der er monteret får noget billigt med i handlen…,

  2. kan i så ik bare automatisk sænke prisen med 20 % når folk opretter annoncer, er træt af at gå at vente med at sælger vender sig til market 😀

  3. bobzero: Helt enig! Står selv og skal have ny mc nu her. Og det er altså uroligt hvad folk sætter deres gamle havelåger til.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start