Pas på jeres elskede forhandlere - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Pas på jeres elskede forhandlere

Motorcykelsalget står nu næsten stille, og uden omtanke fra forbrugerne, kan vi nemt ende med at mangle den lokale MC biks
Tommy Rønn
16/10-2008 kl. 20:00

Der er kommet mange nye forhandlere til de seneste 3-4 år. Tiden hvor motorcykelhandlen var i højeste gear. De nyeste kan nemt få en svær fremtid, hvis ikke vi forbrugere gør vores indkøb rigtigt. Økonomikrise og deraf manglende motorcykelsalg, betyder vanskeligheder for dem der har satset stort for at glæde motorcyklisterne.

Internetshopping er en uheldig indkøbsmetode for det danske forhandlernet. Via internettet nedbrydes grænserne, da det via denne indkøbsform er irelevant for os om forhandleren ligger i Danmark eller andet sted. På nettet går vi efter de billigste priser. Derfor findes kun få danske internet motorcykel butikker her i landet, da de typisk ikke kan konkkurere på priserne mod de tunge drenge i Europa og resten af verden.

Internethandel har en masse ulemper. Hvis tøjet ikke passer, skal det retur med posten, og porto skal forbrugeren betale. Bliver der garantiproblemer, kan det være meget svært at forklare via e-mail hvorfor et købt produkt skal ombyttes.

Værst af alt er at ved nethandel, får den lokale forhandler intet i kasseapparatet, og kan måske ikke klare krisen. En lukket forhandler kan betyde lang afstand til anden forhandler som kan udføre service på motorcyklen, eller som kan rådgive kunden.

Der er ikke meget sjov i at spare få kr. ved nethandel, hvis de tre næste service eftersyn så skal gøres langt væk, og man så bruger flere hundrede kr. ekstra på transport. Har du tænkt på det?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start