Smart overblik: sådan er Europas MC-vejr
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Overblik: Sådan er Europas MC-vejr

Regner det på din MC-tur? Så se her hvor du skal køre hen for at finde solen
Mathias B. Høj
07/10-2019 kl. 11:14

Vi motorcyklister er lidt sippede rent vejrmæssigt. Vi kan sagtens køre i regnvejr, men vi gider ikke rigtig. Tørre veje og visir er nu en gang fedest at have med at køre. Især når man er på motorcykeltur. De der siger andet, må være sponsoreret af Rukka.

Det tyske MC-magasin Alpentourer, som i bund og grund handler om motorcykelture, har sammen med en vejrtjeneste lavet en hurtig oversigt over de dele af Europa, hvor der er bjerge. Og nej, til trods for Himmelbjerget er Danmark ikke med. Men så er det jo godt vi har DMI til at se de danske vejrforhold.

Overblikket er genialt til motorcykelture uden en fast rute, hvor der er tid og plads til lidt improvisation og spontanitet. Eller hvis man skal arrangere en tur i en fart – eksempelvis på lejet motorcykel. På fanebladene øverst på siden kan du vælge land(e), men vær opmærksom på at det foregår på tysk, så forkortelserne er ikke altid som du forventer.

Husk at bogmærke siden på din mobil, så når du frisk og veludhvilet står ud af Autotoget sydpå og det øser ned – ja så kan du hurtigt se hvor du skal hen. Og hvis du er typen der selv kører hele vejen, har du sikkert allerede sat destinationen efter forventet solskin.

Du kan finde oversigten her.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start