Motorcykelmarked: Ny eller brugt? - Uerfarne skal købe brugt
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny eller brugt?

Svaret er let. De uerfarne bør købe den brugte.
Tommy Rønn
08/08-2012 kl. 22:00

MagaCin laver i denne tid brugttest af motorcykler i 50.000 kr. klassen. Det er imponerende hvor meget motorcykel denne prisklasse kan levere til køberne. Faktisk er det svært at forstå hvorfor nogle vil betale for nyt når priserne på brugte er så lave som de er.

De brugte motorcykler er faldet voldsomt i pris de seneste år. Det betyder at lav pris ikke betyder ringe motorcykel. Faktisk er det muligt at få mere og bedre motorcykel til 50.000 kr., hvis brugt kan accepteres, end hvad 100.000-130.000 kr. kan levere når der vælges nyt.

Den samlede konklusion er under udarbejdelse til næste TV-program, og resultaterne vil med garanti chokere mange.

Lige p.t. kører vi Kawasaki ER6F 2008, med 23.000 km på uret til 58.000 kr. og Honda CB600 Hornet 1998, med 62.000 km på uret til 44.000 kr. Noget tilsvarende nyt koster minimum det dobbelte, men er på ingen måde det dobbelte værd.

Dem der går med købestanker kan godt glæde sig til næste program.

Konklusionen er nu klar og kan læses i tekst her: http://www.magacin.dk/motorcykler/nyt-eller-brugt-for-50000-kr-konklusionen/ar3400/

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny eller brugt?

  1. Fedt med den slags forbruger oplysninger. Men mon ikke at der er en forhandler eller 2 som lever af at sælge nye mc'er, der ikke er helt enige med dem.

  2. Jeps. Og så skal 123 naturligvis rette ind efter forhandlernes ønsker 😉 De skal sgu skrive sandheden basta.

  3. Det er korrekt. Og det er det de gør. Men er det ikke, forhandlernes annoncer der betaler gildet. Og det er det jeg mener. Jeg tror at hvis de trækker deres annonce kroner ud, så er der ikke mere 123.
    Debat slut.

  4. De fleste forhandlere af nye mc sælger nu også brugte cykler. Og i de fleste tilfælde er der også en væsentlig højere avance på de brugte cykler, så mon ikke at de overlever en artikel af denne art?

  5. Min lokale MC pusher siger de tjener meget mere på salg af brugte end på nye så mon ikke forhandlerne klapper i deres små lapper når de læser dette?

Skriv et svar

Giver børn en ny start