Ny abonnementsfordel: Rabat på tur til Isle of Man 2024 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny abonnementsfordel: Rabat på tur til Isle of Man 2024

Som abonnent på 3 eller 6 måneder får du 500 kroner i rabat på næste års Isle of Man tur arrangeret af Grand Prix Tours.
Steffen F. Olesen
10/10-2023 kl. 05:48

Har du længe drømt om at opleve verdens absolut vildeste racerløb helt tæt på, men samtidig ikke lige kan få planlægning af rejse, ophold og lignende til at spille, så er der måske værd at kigge forbi Grand Prix Tours, som kun overlader pakning af kuffert samt transport til og fra Sønderborg til dig… Resten tager de sig nemlig af, og det med en rabat på 500,- for abonnenter på 3 og 6 måneder.

Det betyder mere præcist, at du kan drage mod den berygtede ø sammen med en flok ligesindede, med afgang fra Sønderborg d. 3/6-24 kl. 8:00 og hjemkomst d. 9/6-24 kl. 18:45, uden at skulle bekymre dig om nogen form for planlægning udover tomme felter i kalenderen.
Og så er der i øvrigt er gratis parkering i Sønderborg!

Altså en hel uge med fri adgang til skrigende udstødninger og duften af eksploderet drivmiddel, kun afbrudt af de seks nætter som skal tilbringes i såkaldte glamping telte, hvori der er plads til to personer.

Læs meget mere om turen til Isle of Man her

Hvordan opnår jeg rabatten?
Først og fremmest skal du sørge for at abonnere på Danmarks hurtigste og absolut største online MC-medie, hvor du med et 3 eller 6 måneders abonnement opnår adgang til en stribe fordele, som du kan læse mere om via linket nedenfor.

Herefter kan du booke din pakkerejse til Isle of Man TT..!
Det skal helst skal ske via telefon på 70 20 63 83, hvor du som abonnent på 3 eller 6 måneder blot afgiver dit abonnementsnummer som findes under Min konto, og så kvitterer Grand Prix Tours med 500 kroner i rabat på pakkerejsen, som har en samlet værdi af 10.990 danske enkroner.

Skulle du alligevel have forhastet dig og bestilt rejsen på nettet, så tager du bare fat i Grand Prix Tours på ovenstående telefonnummer.
De er nemlig så flinke og hjælpsomme i den anden ende af røret.

Hvad er Isle of Man TT?
I mere end 100 år har passionerede racerkørere fra hele verden deltaget i hvad nogle vil betegne som den ultimative test, hvor den nu cirka 60 kilometer lange rute gerne skal gennemføres for fuld skrue… Også selvom man måtte passere et byskilt.

Og som du kan se i videoen her under, så er det ikke kun fuldblods Superbikes der drøner rundt på øen; nej, der er klasser for enhver smag, som eksempelvis motorcykler med sidevogn, Superstock, Senior, Ultra-Lightweight og meget mere.

Vil du dykke dybere ned i nogle af de mest spændende historier og videoer fra Isle of Man gennem de seneste år, så kan du via linket her eller søgefeltet oppe i højre hjørne, finde mere end 100 artikler hvor IOMTT er nævnt, og på den måde komme omkring emner der handler om alt lige fra berømtheder og vilde rekordforsøg, til filmatiseringer og tragiske hændelser.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start