Nu kan mc'er også omregistreres med Ejerskifte-app - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nu kan mc’er også omregistreres med Ejerskifte-app

Motorstyrelsens Ejerskifte-app fungerer nu til omregistrering af motorcykler
Steffen F. Olesen
23/09-2021 kl. 11:30

Nu er det næsten et år siden Motorstyrelsen lancerede den super smarte Ejerskifte-app, hvor det ind til nu har det kun været muligt at omregistrere køretøjer som er underlagt periodisk syn, og det er motorcykler heldigvis ikke endnu.
Det betyder, at app’en i de sidste ti måneder ikke har været særligt gavnlig for danske motorcyklister, men det bliver der lavet om på med den seneste opdatering.

I en pressemeddelelse skriver Motorstyrelsen, at Ejerskifte-app’en gør det hurtigere og mere sikkert at foretage den lovpligtige omregistrering, når der fx skal købes og sælges brugte biler. Det tager kun ganske få minutter at få styr på alle de praktiske detaljer ved en bilhandel, hvis man benytter den brugervenlige app.

En lidt fjollet måde at formulere nyheden på, da den jo handler om, at app’en fremover også kan bruges til at omregistrere motorcykler, men vi fanger pointen.

“Siden Ejerskifte blev lanceret for 10 måneder siden er appen blevet benyttet ved flere end 17.000 bilhandler. Vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra brugerne af appen, og jeg er meget glad for, at appen nu også kan benyttes, hvis man handler med motorcykler, campingvogne, trailere eller andre typer af køretøjer”, siger Claus Holm, underdirektør i Motorstyrelsen.

Pr. 1. januar 2021 er det købers ansvar at omregistrere køretøjet indenfor fire hverdage, og så er det altså smart at have systemet ved hånden.
Tidligere havde man tre uger til at gennemføre samme proces, og forestil dig lige hvor meget vanvidskørsel man kan nå at køre på den tid.

“Vores app fjerner en stor del af den usikkerhed, der tidligere har været forbundet med at handle køretøjer privat. Samtidig gør appen det let for både køber og sælger at foretage ejerskiftet på få minutter”, siger Claus Holm.

Ejerskifte-app’en er naturligvis tilgængelig til både Android og iOS, og har du den allerede installeret bør du opdatere til den seneste version.

MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Spar op til 30% og få ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start