Motorcykel kasko forsikring - Spar mange penge!
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykel kasko forsikring

Vil du også spare mange penge ?
Webmaster
25/09-2012 kl. 18:30

Har du prøvet vores forsikringsudregner? Hvis ikke er det måske en god ide at gøre det nu. Har du prøvet udregneren for nogen tid siden, er det en god ide at prøve udregneren igen. Algoritmen er nemlig opdateret så endnu flere motorcykler kan forsikres billigt. 

Flere af vores læsere rapporterer om stor besparelse ved skift til 123 forsikring. Vi er overbeviste om langt flere vil kunne spare store beløb på den årlige forsikringsudgift. I nogle kategorier er 123 kaskoforsikring ubetinget landets billigste motorcykel-forsikring. 

Vil du også prøve hvor meget du kan spare, kan du beregne din præmie på motorcykel kaskoforsikring her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Motorcykel kasko forsikring

 1. Kan man nu regne med uvildig vurdering af forsikringsordninger fra Magacin's side. Magacin har selv tidligere skrevet kritisk om sammen blandig af journalistik og økonomiske hensyn for journalister… er man ikke gået ind i en gråzone her?

 2. Øhhh det står dig vel fridt at forkaste tilbud hvis det ikke macher det du allerede har ? Mener ikke vi bliver tvungen til forsikring. Forøvrig kan de ikke mache min forsikring. De er 97 kr dyrer 😉

 3. Det kunne da være et frisk pust at vide, om Magacin har nogen økonomisk gevinst ved dette "salg" ?
  Nu har jeg beregnet for nuværende – og alle de andre MC'er jeg har haft de sidste mange år – og der var sørme ikke noget at "spare" på den front….. Magacin? Hvad er de økonomiske forhold i denne "aftale" ?? 😉

 4. De tjener garanteret stort. Prøv bare og se touring klubben hvor man får den pisse irreterende forsikring popup hver gang man besøger deres side. Jeg gider helt enkelt ikke besøge deres side mere for det er sgu for meget. Selvfølglig skal de leve men en popup hvergang ved sidebesøg de sidste mange år er sgu for meget.

 5. @Titus69 Nu påstår de så heller ikke at beregneren er en "uvildig vurdering af forsikringsordninger", det er blot et hurtigt værktøj til at få et forsikringstilbud, som 123 tjener penge på at formidle. I mit tilfælde var det dog ikke et særlig attraktivt tilbud. Beregneren gav mig en pris på 4194 kr. Jeg betaler i dag kun 2882 kr. for en tilsvarende forsikring, men det er vist også ret billigt.

 6. Jeg mener omtale og vurderinger af mc-forsikringer generelt…. ikke beregneren. Lad os nu sige at et konkurerende selskab lavede en virkelig god og billig mc-forsikring. Hvor meget positiv omtale tror i så den ville få her på siden? Hvor er den neutrale journalistik så henne?

  Jeg siger heller ikke at forsikringen er dårlig eller for dyr. Jeg ville selv kunne spare lidt, men skal så til gengæld have en alarm og så ryger den umiddelbare besparelse.

  Tror mest den sigter mest på unge kørere og sportsmotorcykler. Hvor man må sige at mange andre forsikringsselskaber har været temmeligt dyre.

 7. Så er spørgsmålet jo om den netop er dyrere fordi der skal betales til Magacin/123.

 8. Hvilket vi kun får oplyst hvis Magacin tør/vil lave kommentar til denne artikel? 😉

 9. Titus69: desværre er magacin slet ikke en mulihed for os unge med højt elskede sportscykler… Man skal nemlig være over 25 for at forsikre en sportsmaskine… Så heller ikke der er deres ellers så "gode" forsikring en mulighed…

 10. selfølgelig for magacin penge for hver tilbud der kommer herfra, som bliver til en forsikring. Det er ganske normalt. Og det er da pisse fedt at de har fundet en måde at drive noget forretning igennem til en side som ellers må kæmpe med indtjeningen.

  Faktisk har jeg fundet ud af at tilbudet jeg fik her igennem magacin er billigere end det jeg betaler, og jeg har samme leverandør! 🙂 så det burde besvare dit spørgsmål Mack 🙂

 11. Adrian…det var et retorisk spørgsmål og ikke et jeg havde behov for at få svar på for den viden har jeg allerede.

  Problemet er bare at denne side er sat op som en hver anden avis og som skal være upartisk og det kan man så vurdere om magacin / 123 er når de laver aftaler med et forsikrings selskab for at drive siden / selskabet bag. De har jo også indtjening for de reklamer som de sælger til MC forhandlere.

  Jeg kender ikke til andre steder i danske journalist kredse at en avis har aftaler med bil forsikring eller andet af samme karakter.

 12. Mack hold nu. MC Touring Club har i mange år hjulpet os med billig forsikring og tjent på det og det har vi alle elsket. Nu er der en spiller mere på markedet der hjælper os på MC med billig forsikring og vi burde klappe i vores små naller. Prøv bare og se FDM som nu tilbyder FDM forsikring. De gør det sgu da alle så glæd dig da over billigere forsikring eller brok dig fordi du kan. Tror faktisk ikke de kan tjene noget vildt for da jeg var i forsikringsbranchen var overskud et udtryk der ikke kunne udtales. Det er normalt hos selskaberne at mange kunder betyder gruppeforsikring hvilket betyder billigere forsikring.

 13. Jeg er 50+ og får en beregnet præmie for min mc på ca. 4000 med 10000 i selvrisiko.
  Min nuværende forsikring koster ca. 2700 med ca. 4000 i selvrisiko; så jeg tror også,
  at det især er de yngre, der kan få et godt tilbud her.
  Jeg legede lidt med alderen på beregneren, og min cykel vil koste ca. 8000 for en,
  der er under 25 år. Det er sikkert en ok pris.

 14. K.Pedersen…MC Touring club er så en helt anden konstalation…men lad det ligge.. det er åbentlyst at vi ikke bliver enig i dette. ha en god dag

 15. For lige at slå een ting helt fast, så tjener MC Touring Club ikke en bønne på TopDanmark aftalen – bortset fra eventuelle annoncekroner.
  Der er heller ingen garanti for, at ALLE medlemmer kan tjene på aftalen. Nogle af medlemmerne har nogle mere fordelagtige aftaler med andre selskaber.

  Og om Magacin tjener på formidlingen eller ej er jeg totalt ubekymret om. Det rager ikke mig – eller andre – alle er fri til at hoppe på eller hoppe væk fra tilbuddet!

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start