Perfekt transport i storbyen, elektrisk motorcykel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Meijs Motorman

Perfekt transport i storbyen, elektrisk motorcykel
Klaes Asaa
26/01-2017 kl. 12:01

Parkering, støj og kan man komme igennem trafikken, en daglig bekymring i en storby. Meijs Motorman er elektrisk og storbyens ven. En tur på landet kan give oplevelsen af stilheden med en motorcykel der ganske vist ikke kører stærkt men som er æstetisk og smukt. Det er simpelt og enkelt der står øverst på Meijs. 

Et unikt design af Ronald Meijs, skabt af nød og idealisme. I en søgen efter en løsning på en balance mellem holdbarbed, funktionalitet og design. 

Elektrisk og miljøvenlig, økonomisk og meget let. Meijs Motorman vejer blot 45 kg og har en topfart på 45km/t. Modellen er udstyret med et Lipo-batteri som klarer godt 70 km på en opladning. Den bevæger sig ubesværet og lydløst igennem byen, uden Co2 og der er ingen problemer med hverken trafik eller parkering. Der er meget begrænset vedligeholdelse, og den er godkendt i hele Europa. 

Det tidløse design, eller Retro er hjørnestenen. Der er stil og charme over tilbehøret der kan tilkøbes, når man har en Meijs. 

Et lidt sjovt produkt, som varsler den elektriske æra i motorcykelverdenen, som er lige om hjørnet og endda allerede lige iblandt os. 

Meijs er repræsenteret på den store mc-udstilling i København den 25 -26/2, og find information om billet forsalg her

På facebooksiden klikker du på reservér nu for at købe billet i forsalg.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start