MC interesse i frit fald - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MC interesse i frit fald

Danskerne forkaster deres MC hobby
Tommy Rønn
06/09-2009 kl. 22:22

Ingen tvivl om krise og økonomi betyder meget. Motorcyklisterne er mere aktive når de har plus på bankbogen, og når de faktisk tør bruge penge på deres elskede hobby. MagaCin har brugt lidt tid, og lavet research på motorcyklisternes internet-bevægelser.

Så godt som alle MC-internet-sider mister brugere i denne tid. Nogle mere end andre, men fælles er det at tabet af brugere er svært at give en fornuftig forklaring på. Sommeren er normalt nettets døde periode, derefter tager det igen fart, når ferietiden er passeret. Sådan er det bare ikke i år.

Det undrer endnu mere, vidende at de fleste andre fagområder flytter alt på nettet, med stor succes Og det faktum at løssalg af fagblade som f.eks motorcykelblade også er faldende, burde give flere daglige netbrugere.

De store analyse virksomheder som Statbrain og Alexa viser nedslående informationer omkring de danske netsider. Flere er i regulært frit fald.

Faldet gælder dem alle. bike.dk, mcinternet.dk, mctouringclub.dk, motorcykelgalleri.dk, motorcykler.dk osv.

Et godt eksempel er mcinternet.dk, som seneste uge har kunnet tiltrække 0,00004% af klodens netbrugere, men kigges tre måneder tilbage tiltrak siden 0,0002%. Det er et tab på 4 ud af 5 brugere.

En anden stor taber, når der tales antal brugere, er motorcykelgalleri.dk. De er gået fra 0,00054% til 0,00036% af klodens brugere på 3 mdr. Det svarer iflg. Statbrain til et tab fra 4143 til 2762 daglige besøgende. Altså 1381 færre daglige brugere.

De samlede data for siderne er som flg.:

Navn – % 3 mdr. siden – % seneste uge

bike.dk – 0,000046% – 0,00004%

mcinternet.dk – 0,0002% – 0,00004%

mctouringclub.dk – 0,000012% – 0,000006%

motorcykelgalleri.dk – 0,00054% – 0,00036%

motorcykler – 0,000061% – (0 = under skala)

Brugernes motorcykelinteresse på fpn.dk og dba.dk kan ikke måles direkte, da de er en del af et samlet produkt.

MagaCin.dk´s brugerantal er stigende, men dette tal kan ikke tillægges nogen større betydning. MagaCin.dk er nystartet, og det er umuligt ikke at stige i antal brugere når man kommer fra et rundt nul.

Kilde: Alexa og Statbrain (Alt info forudsætter at data er valide fra analyse institutterne)

Del med en ven

0 personer snakker om “MC interesse i frit fald

  1. Alexa og Statbrain's som måleinstrumenter (analyseværktøj) af så "små" sider som de danske MC sider må siges at være set i et globalt perspektiv, betyder at en konklusion som "frit fald" må tilskrives meget stor dataskepsis.

    lad os få noget data på bordet fra FDIM (hvis de er medlemmer) eller fra sidernes egne webstat værktøjer, og lad os se om det nu også er så slemt som artiklen antyder.

  2. Kan det ikke blot skyldes, at folk er ude og køre på deres mc i stedet for at læse om den på nettet?

Skriv et svar

Giver børn en ny start